Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.09.2016.

21:55

Nikolić: Nije bilo lepo za gledanje

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Metalac, ali je priznao da ta utakmica njie bila mnogo lepa.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Nikolić: Nije bilo lepo za gledanje
Starsport

"Važna pobeda za nas. Metalac je organizovana ekipa, a utakmica je bila dinamičma, ali ne mnogo lepa za gledanje. U prvih 15 minuta igrali smo dobro, a u prvoj trećini drugog dela imali smo dve dobre prilike. Nismo ih iskoristili, ali onda je Leonardo postigao prelep gol, za zasluženo slavlje", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedio golom Leonarda u 61. minutu. Ovo je crno-belima bila četvrta uzastopna prvenstvena pobeda i peta uopšte. Beogradjani su četvrti na tabeli, sa bodom manje od Radničkog, četiri manje od Vojvodine i šest manje od lidera Crvene zvezde.

Partizan u sledećem kolu igra protiv Mladosti.

"Mogli smo da postignemo još jedan gol, ali kad se sve sabere, bili smo bolji za taj jedan gol. Hvala navijačima koji su došli u Gornji Milanovac da nas bodre. Okrećemo se duelu s Lučancima", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu