Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.09.2016.

18:25

Fudbal u Venecueli je rizičan posao (FOTO)

Venecuela je mesecima u teškoj krizi zbog pada cene nafte, narod je bukvalno na ivici gladi, nema ni lekova, pa su krađe i kriminal u visokom porastu.

Izvor: AK

Autor: AK

Fudbal u Venecueli je rizičan posao (FOTO)
Foto: Getty images

Od kriminalaca nije pošteđen niko, pa ni fudbaleri, a to su na svojoj koži najbolje osetili igrači lokalnog prvoligaša Truhiljanosa.

Oni su bili skoro kidnapovani, šestorica naoružanih pljačkaša su ih držala zarobljene dva sata dok su im oduzimali lične stvari i pustošili klupski autobus.

Pljačkaši osim što su ih držali na nišanu sa automatskim oružjem, pretili su im i ručnim bombama, ali na sreću niko nije povređen.

Oduzeli su im bukvalno sve, kamere, telefone, laptopove, odeću, opremu, lopte...

Napadači su nasilno zaustavili autobus na autoputu na severozapadu zemlje u državi Ansoategui, nekoliko sati nakon poraza Truhiljanosa na gostovanju Monagasu 2:1.

Klub je osnovan 1981. godine u gradu Valera na zapadu Venecuele, bio je šampion jednom, 2014. godine, a dva puta je osvajao nacionalni kup, 1992. i 2000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve