Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.08.2016.

14:31

Ni 3 meseca u Partizanu, Radović se vraća u Legiju

Miroslav Radović napušta Partizan posle manje od tri meseca i vraća se u Legiju iz Varšave, potvrđeno je za B92.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ni 3 meseca u Partizanu, Radović se vraća u Legiju
Foto: StarSport

Radović je u junu stigao u Partizan, ali se nije naigrao u ’crno-belima’ i ponovo će igrati za Poljake, koji su obezbedili plasman u Ligu šampiona.

32-godišnji vezni fudbaler vratio se posle pune decenije u Humsku – devet godina proveo je u Legiji, da bi prošle sezone nastupao za kineski Hebeij i ljubljansku Olimpiju.

Međutim, od početka sezone odigrao je sedam utakmica i postigao dva gola.

Obeštećenje još nije poznato, a pretpostavlja se da je razlog prelaska to što će poljski šampion drugi put igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, posle sezone 1995-1996. Ove godine biće u grupi sa Real Madridom, Borusijom Dortmund i lisabonskim Sportingom.

"Sve je dogovoreno, još se čeka finalizacija transfera. Od ostalih odlazaka, golman Šaranov je blizu toga", rekao je Iliev Tanjugu.

Iliev je najavio da bi u finišu prelaznog roka mogao da dovede još jedno pojačanje.

"Postoji mogućnost da dovedemo još jednog igrača, ali hteo bih da budem zagonetan. Ne bih da otkrivam poziciju, ali Božinov nije taj koji odlazi", rekao je Iliev.

Mediji su preneli da u Poljaci zainteresovani i za napadača Crvene zvezde Uga Vijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d