Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.08.2016.

02:35

Srnića oduševila 'srna' u Novom Pazaru

Jedan detalj navijača Crvene zvezde na gostovanju Novom Pazaru obradovao je krilnog napadača crveno-belih Slavoljuba Srnića.

Izvor:

Autor:

Srnića oduševila 'srna' u Novom Pazaru
crvenazvezdafk.com

'Delije' su na gradskom stadionu u Raškoj za ogradu zavezale balon sa helijumom u obliku srne, uz ispisan broj '55', koji Srnić nosi na dresu.

"Jako lep gest navijača, zaista sam oduševljen. Originalan i neočekivan potez koji me je obradovao. Želeo bih da im se zahvalim za podršku koju iz utakmice u utakmicu pružaju ne samo meni, već i svim saigračima", rekao je Srnić.

Crvena zvezda još uvek ne zna za poraz u domaćem šampionatu, pošto je zabeležila i šestu pobedu u sedam mečeva (4:1).

"Utakmica u Novim Pazaru bila je lakša nego što smo očekivali jer svi znamo da ovo ume da bude teško gostovanje. Nama od prošle sezone, kada smo pobedili 4:0, ovde ide odlično. Sada smo ponovo dali 4 gola tako da možemo da budemo zadovoljni, posebno posle ispadanja iz Evrope. Znači nam što smo odigrali ovako dobro i pokazali da to uopšte nije uticalo na nas kao na ekipu. Vratili smo se na najbolji mogući način", ističe Srnić.

U prvih sedam kola rveno-beli u proseku postužu više od 3 gola po utakmici.

"U šampionatu nam ide odlično, samo da nastavimo u istom ritmu. Ovako efikasna igra u napadu može da raduje navijače, zaista su sve naše utakmice dinamične i lepe za gledanje. Sada nam sledi reprezentativna pauza koja će svima dobro doći da se još bolje pripremimo za nastavak i ponovimo uspeh od prošle sezone i možda oborimo neke nove rekorde", poručio je Slavoljub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve