Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2016.

22:51

Božović: Šteta za drugi gol, šanse 50:50

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović kaže da je njegova ekipa još nije završila posao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Božović: Šteta za drugi gol, šanse 50:50

Crveno-beli su igrali nerešeno 2:2 sa Ludogorecom u Razgradu.

"Kod 1:0 bio bih zadovoljan, ali kada smo poveli 2:1, mislim da je trebalo da izdržimo do kraja. Ništa nije rešeno, šanse su i dalje 50-50”, kaže Božović.

Šampion Srbije je loše igrao u prvom poluvremenu, uglavnom se branio i gubio je 1:0 nakon prvih 45 minuta. Ipak, Zvezda je u nastavku uspela i da preokrene, ali ne i da sačuva prednost pa se iz Bugarske vraća s odličnih 2:2.

"Rekao sam im da moramo da počnemo da igramo, da nam pas ne ide i da se ne plašimo. Možemo i da izgubimo, nema problema, ali bolje da izgubimo, a da smo nešto probali", izjavio je Božović.

"Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Ludogorec je izvanredna ekipa. Prvo poluvreme nismo uspeli da povežemo ništa i ništa nismo napravili, a mogu da kažem i da nismo navikli da igramo na ovako brzoj podlozi, trebalo nam je vremena da se naviknemo. Videćete, u Beogradu će se posle utakmice svi žaliti na teren", rekao je trener srpskog šampiona.

On je pozvao navijače da dođu na revanš i rekao da je će njihova uloga u Beogradu biti od velike važnosti i da očekuje 40-50 hiljada gledalaca na stadionu Rajko Mitić za nedelju dana.

Aleksandar Katai je majstorijom doneo izjednačenje Zvezdi.

"On može da igra na toj poziciji, on je jedan od onih koji može nešto da uradi jedan na jedan i očekivao sam da nekom pobegne večeras. Žao mi je što nije dao još jedan gol. Nisam iznenadjen što je ovako odigrao na toj poziciji", kazao je Božović.

Osim Kataija, fantastičan pogodak dao je i Gelor Kanga.

"Kanga još nije pokazao šta može, a može bolje. Objektivno, on je pomalo divalj igrač koji ne trpi nikakve taktičke zamisli, igrač koji može da trči dva dana, koji može da da gol, da namesti. Možda malo trpe Donald zbog njega, ali on donosi kvalitet prema napadu", kazao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve