Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2016.

18:30

Klop zavodi red, Sako ranije vraćen sa priprema

Menadžer Liverpula Jirgen Klop vratio je ’pre vremena’ kući defanzivca Mamadua Sakou, piše BBC.

Izvor: SM

Autor: SM

Klop zavodi red, Sako ranije vraćen sa priprema
Getty Images

Redsi su započelI je pripremne u SAD, ali je nemački stručnjak odlučio da pokrene disciplinske mere protiv francuskog reprezentativca i da ga pošalje nazad u Liverpul.

Klub još nije potvrdio šta je tačan razlog, iako su naveli da se vraća zbog saniranja povrede Ahilove tetive, ali su izgleda glavni razlozi njegove aktvinosti koje nemaju veze sa fudbalom.

Podsetimo, Liverpul je već suspendovao Sakoa zbog pada na doping testu, u martu ove godine, zbog korišćenja nedozvoljenih suplemenata za sagorevanje masti, čime je prekršio pravila kluba.

U videu napravljenom tokom obilska najpoznatijem zatvoru Alkatrazu, u kojem je Francuz prekinuo intervju Nemca sa pitanjem: "Koliko dugo možeš da živiš ovde?", Klop mu je odgovorio: “Ja ne bih trebalo da mislim o tome, već ti. Samo jedan od nas je zakasnio na put kada smo kretali iz Liverpula“.

Mamadu Sako prešao je u Liverpul iz Pari Sen Žermena 2013. za 25 miliona evra, odigrao 55 utakmica i postigao dva gola Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve