Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.07.2016.

12:29

Bugari neukusno najavljuju "Balkanski rat"

Fudbalere Crvene zvezde očekuje paklena atmosfera na rasprodatom stadionu u Razgradu protiv Ludogoreca.

Izvor: B92

Autor:B92

Bugari neukusno najavljuju
Foto: Getty images

Bugari s nestrpljenjem očekuju dolazak bivšeg šampiona Evrope, pa tako lokalni dnevnik "Sedam dana sporta" dan uoči utakmice najavljuje utakmicu kao "Balkanski rat".

U tekstu se poseban akcenat stavlja na Zvezdine navijače koji će biti smešteni u drugom sektoru i očekuje se njihov masovni dolazak iz Srbije, na šta je spremna lokalna policija.

Sa sportske strane navodi se da trener Georgi Dermendžijev ima dve dileme oko startne postave, jer razmišlja da na desnoj strani u odbrani umesto Mineva vrati mnogo ofanzivnijeg Sisinja, dok bi za razliku od ranijih utakmica Kešeru u napadu mogao da zameni Kafua.

Tim Ludogoreca protiv Zvezde: Stojanov, Minev (Sisinjo), Plastun, Moci, Natanijel, Đakov, Marselinjo, Kišada, Lukoki, Vanderson, Kafu (Kešeru).

Crveno-beli su u ponedeljak otputovali u Bugarsku, a pre svega se nadaju da ne prime gol i dvomeč reše u Beogradu.

Prvi duel trećeg kola kvalifikacija izmedju Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati u Razgradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d