Nova vest
Fudbal

Petak, 24.06.2016.

16:00

Sa terena: Čekajući nokaut fazu...

Evropsko prvenstvo polako ulazi u zanimljiviju fazu, pošto za nešto manje od 24 časa počinje nokaut faza.

Izvor: B92

Autor:B92

Sa terena: Čekajući nokaut fazu...
Getty Images

Novi format takmičenja sa 24 nacionalna tima nije nam doneo previše uzbuđenja, golova i napadačkog fudbala, a donekle su zakazale čak i one selekcije koje pretenduju na trofej.

Nadamo se da će se to promeniti već od duela Poljske i Švajcarske u subotu od 15 časova, kada i zvanično bude otpočela druga faza takmičenja. Tri časa kasnije na teren izlaze Vels i Severna Irska, dok dan zatvara derbi između Hrvatske i Portugala.

U istom tempu nastavlja se i u nedelju, duelima Francuske i Rebuplike Irce, Nemačke i Slovačke, odnosno Mađarske i Belgije.

Konačno, u ponedeljak ćemo saznati preostala dva učesnika četvrtine finala – najpre posle 'superderbija' između Italije i Španije, pre nego što tačku stave Englezi i Islanđani.

O svemu onome što se događalo u finišu grupne faze, kao i onome što nas očekuje u nastavku, za vas su govorili Nemanja Đorđević i Miloš Šaranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve