Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.06.2016.

10:25

Đurđić čeka dogovor Partizana i Augzburga

Srpski napadač Nikola Đurđić i dalje čeka rasplet pregovora Partizana i Augzburga.

Izvor: AK

Autor: AK

Đurđić čeka dogovor Partizana i Augzburga
Foto: Getty Images

Nemački klub ne računa na bivšeg reprezentativca Srbije, koji je izrazio želju da dođe u Humsku 1.

Kako prenosi beogradski dnevnik "Sport", Đurđića od crno-belog dresa deli svega 50.000 evra, koliko iznosi razlika u visini transfera koji nudi Partizan i koji traži Augzburg.

"Moj stav je da želim da dođem u Partizan i to sam rekao ljudima iz kluba. Naravno, ne zavisi od mene, zavisi od dogovora crno-belih sa Nemcima, jer, ponavljam, moja želja nije sporna", rekao je Đurđić za "Sport.

Ukoliko se klubovi ne dogovore do nedelje Đurđić će morati da otputuje u Augzburg i pojavi se na početku priprema bavarskog kluba, s kojim ima aktuelni ugovor.

Partizan je u sredu predstavio najveće ovogodišnje pojačanje, povratnika Miroslava Radovića, a s njim je u Humsku stigao i 20-godišnji crnogorski vezista Marko Janković, takođe povratnik u klub.

Prethodno su crno-beli doveli Sašu Marjanovića, Nemanju Miletića, Milana Radina i Petra Đuričkovića.

Partizan je u sredu počeo pripreme za novu sezonu, a prva utakmica ga očekuje sredinim jula kada će početi kvalifikacije za Ligu Evrope, u drugoj rundi takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve