Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.04.2016.

21:08

Jovanović: Cilj je ispunjen

Fudbaler Partizana Marko Jovanović rekao je da je njegova ekipa u utakmici protiv Borca ispunila cilj i vratila se na pobednički kolosek.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Jovanović: Cilj je ispunjen

"Ispunili smo cilj koji smo imali pre utakmice i vratili se na pobednički kolosek nakon nesrećnog poraza od Čukaričkog. Tokom cele utakmice smo bili bolji, nisu stvorili nijednu ozbiljnu šansu, ali mislim da smo u nekim situacijama mogli bolje da reagujemo i da budemo odlučniji", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom stadionu Borac iz Čačka sa 2:0, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije. Marko Golubović je postigao prvi gol za Partizan u seniorskoj konkurenciji.

"Nisam baš dobro ušao u utakmicu ali sam se vratio, postigao gol, a mogao sam da postignem još dva. Prvo poluvreme je bilo dobro, u drugom smo malo pali, ali smo postigli i drugi gol što je najvažnije. Vratili smo se pobedama i očekujem da dobijemo sve do kraja i da osvojimo Kup", rekao je Golubović.

Fudbaler Partizana Miroslav Bogosavac rekao je da je njegova ekipa danas ostvarila važnu pobedu.

"Bilo je teško doći do njihovog gola jer su bili dobri u defanzivi, zato je prvi gol došao u pravo vreme. Došli smo do veoma važne pobede i sad idemo u Surdulicu po nova tri boda", rekao je on.

Bogosavac je dodao da je cilj ekipe da osvoji Kup.

"Idemo utakmicu po utakmicu, ali svakako da nam je u mislima i finale Kupa protiv Javora jer želimo da osvojimo trofej", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve