Nova vest
Fudbal

Petak, 22.04.2016.

22:01

Ranijeri konačno priznao: Hoćemo titulu

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri konačno je priznao da njegov tim želi titulu u Premijer ligi, pošto je nedeljama to odbijao da uradi.

Izvor: JT

Autor: JT

Ranijeri konačno priznao: Hoćemo titulu
Getty Images

Do kraja prvenstva Engleske ostalo je još četiri kola, a Lester drži čelo tabele, sa pet bodova prednosti u odnosu na Totenhem.

‘Lisice’ dočekuju Svonsi u nedelju, a nova pobeda bi ih dovela korak bliže najvećem uspehu u istoriji kluba.

Tokom većeg dela sezone, Ranijeri je govorio samo o želji Lestera da stigne do 40 bodova, što bi značilo da je klub bezbedan od ispadanja. Kada je to bilo ispunjeno, Ranijeri je od svojih igrača tražio da dostignu isti broj bodova tokom drugog dela sezone, ali sve do petka nije priznao da Lester želi titulu.

U Ligi šampiona smo, to je fantastično. Svaka čast svima – navijačima, stručnom štabu i igračima. U Ligi šampiona smo, dili dong, dili dong”, rekao je oduševljeni Ranijeri na konferenciji za medije pred utakmicu sa Svonsijem, “To je veliko dostignuće i sada ćemo pokušati da osvojimo titulu, samo to nam preostaje. Pričao sam sa igračima, sada je pravi trenutak da poguramo sami sebe. Verujem, pozitivan sam čovek. Ako osvojimo titulu, to će biti neverovatno. Ako nas Totenhem pretekne, čestitaću im, ali bih voleo da budemo pet bodova ispred njih”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve