Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2016.

10:14

Superligaši se pojačavaju strancima

Nedelju dana pre nastavka Superlige Srbije, fudbalski klubovi iz naše zemlje kompletiraju sastave.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Tokom vikenda aktivni su bili čelnici Javora i Metalca iz Gornjeg Milanovca, koji su u svoje redove doveli strane igrače.

Javor je nastavio tradiciju dovođenja igrača iz Afrike – Ivanjičani su angažovali mladog napadača iz Nigerije Obinmu Tučukvu.

Visoki Tučukvu (21), koji je duže vreme bio je na skeneru Javora, potpisao je trogodišnji ugovor sa srpskim superligašem.

"Reč je o sjajnom igraču koga smo pratili dovoljno dugo da preciziramo sve njegove fudbalske kvalitete. Dobiće šansu, kao i svi igrači, da se nametne treneru Mladenu Dodiću, kao i da radom i zalaganjem na terenu izbori mesto u prvoj postavi. Verujemo da ćemo uz njega biti efikasniji i bolji u samoj realizaciji", stoji na sajtu Javora.

Metalac je takođe pojačao napad stranom ’investicijom’ – Ekvadorac Alebeto Kaisedo potpisao je ugovor na tri godine posle dvonedeljne probe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve