Nova vest
Fudbal

Subota, 13.02.2016.

15:52

Zvezdini 'rezervisti' za pravu uvertiru

Fudbaleri Crvene zvezde na pravi način zaključili su pripreme, pošto su savladali Kubanj sa 2:0.

Izvor: SO

Autor: SO

Zvezdini 'rezervisti' za pravu uvertiru
Starsport

Prvi pogodak postigao je Petar Orlandić u 83. minutu, koji je iskoristio centaršut Gavrića, da bi trijumf potvrdio Rendulić na dva minuta do kraja.

U prvih pola sata Rusi su bili bolji, poništen im je gol zbog ofsajda, jednom je golman Supić spasao crveno-bele, koji su na osam minuta do poluvremena tražili penal posle starta nad Babunskim.

U drugom poluvremenu trener Božović dodatno je kombinovao i na kraju mu je džoker sa klupe i doneo pobedu – Orlandić je ušao u 70. minutu umesto Sikimića i bio je čovek odluke. Na kraju je trijumf potvrdio Rendulić, koji je bio najviši u skoku posle ubacivanja Stojanovića.

Tako su se u poslednjoj proveri bolje pokazali ’rezervisti’ od onih koji su planirani kao prvi tim za prolećni deo sezone – prva garnitura izgubila je od Urala 2:1.

Crvena zvezda: Supić (Manojlović 45), Cvetković, Pavićević (M. Stojanović 70), Rendulić, Anđelković, Ristić, V. Jovanović (N. Jovanović), Babunski, Plavšić (S. Stojanović 67), Gavrić, Sikimić (Orlandić 70).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve