Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2015.

20:18

Bez gostujućih navijača u Ligi 1 bar dve nedelje

Gostujući navijači neće moći da prisustvuju nijednoj utakmici u Francuskoj do sredine decembra posle terorističkih napada u Parizu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

U više odvojenih napada 13. novembra 130 ljudi je ubijeno u prestonici Francuske, dok je nekoliko stotina ranjeno, a tri bombaša samoubice kao metu napada imali su “Stad d’Frans”, gde je reprezentacija Francuske igrala sa Nemačkom. Međutim, njima nije dozvoljen ulazak na stadion i oni su aktivirali prsluke u njegovoj blizini tokom trajanja utakmice.

Liga 1 nastavljena je prošle nedelje po planu, bez gostujućih navijača, a Ministarstvo unutrašnjih poslova je produžilo zabranu zbog manjka policijskih snaga zbog vanrednog stanja u zemlji.

U saopštenju se ističe da gostujući navijači neće moći da uđu na utakmice 15. kola Lige 1 i 16. kola Lige 2 koje se igraju predstojećeg vikenda. Dodaje se da će još jedna naredna biti izdata veoma brzo i da će se ticati svih profesionalnih fudbalskih utakmica barem do poslednjeg kola Lige Evrope, koje se igra 10. decembra.

Monako je ranije objavio da će zabraniti ulazak navijačima Anderlehta na utakmicu petog kola Lige Evrope, u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve