Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2015.

17:59

Počela rekonstrukcija Omladinskog stadiona

Fudbalski klub OFK Beograd započeo je prvu fazu renoviranja Omladinskog stadiona na Karaburmi, saopšteno je na sajtu Superlige Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Omladinski stadion izgrađen je 1957. godine, a od tada su u nekoliko navrata su vršeni radovi na njegovom uređenju.

Sa čelnim ljudima Grada Beograda postignut je dogovor i u proceduri smo potpisivanja ugovora i dobijanja dozvola. Da ne bismo gubili vreme počeli smo pripremne radove, otkop rupa za temelje reflektorskih stubova, između atletske staze i tribina, kao i kanala za kablove. To je prioritet, u prolećnom delu prvenstva reflektori su obaveza, kako bismo mogli da budemo domaćini na Omladinskom stadionu”, rekao je generalni sekretar OFK Beograd Aleksandar Pivić.

Pivić je dodao da je klub otpočeo i sanaciju tribina, zbog čijeg lošeg stanja OFK Beograd na svom stadionu nije igrao utakmice visokog rizika.

Očekujemo da do prvog prolećnog kola stadion bude u potpuno novom ruhu, sa reflektorima, sređenim tribinama, stolicama i renoviranim ložama. Finansiramo sami radove. Sijalice za reflektore doniraće nam Evropska fudbalska unija (UEFA), preko Fudbalskog saveza Srbije”, rekao je Pivić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve