Nova vest
Fudbal

Subota, 10.10.2015.

23:26

Tošićevo izvinjenje zbog tri prsta

Reprezentativac Srbije Duško Tošić sa tri podignuta prsta proslavio je pobedu Srbije nad Albanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Lazar Marković je isto to učinio na društvenim mrežama, posle čega se digla prašina u Turskoj, a ekstremni navijači Bešiktaša i Fenerbahčea, za koje nastupaju naši igrači, išli su čak dotle da su tražili da klubovi raskinu ugovore sa njima, a nisu bile retke ni pretnje putem društvenih mreža.

Zato je Tošić na svoj Instagram profil na turskom jeziku postavio izvinjenje i pojasnio da je to uobičajen način proslave postavivši kolaž sa fotografijama Novaka Đokovića, Miloša Teodosića, Vlada Divca i Dejana Stankovića.

"Posle duela Albanija – Srbija,u Turskoj su se na društvenim mrežama pojavili razni komentari u vezi sa mojom proslavom gola, pa sam osetio potrebu da vam se obratim i odgovorim. Tri prsta ne predstavljaju ni fašizam, ni rasizam, nemaju ni religioznu poruku. Tri prsta koriste skoro svi naši sportisti da iskažu radost, kao što sam ja uradio posle gola. Želeo bih da se izvinim svima koje je moj gest možda povredio. Sve najbolje", napisao je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu