Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2015.

18:09

Pedro: Van Gal nije pošten prema Valdesu

Krilni napadač Čelsija Pedro kritikovao je menadžera Mančester Junajteda Luja van Gala jer misli da njegov sunarodnik Viktor Valdes nema adekvatan tretman.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

Valdes se nije našao na spisku igrača za utakmice u Ligi šampiona, za šta njegov bivši saigrač iz Barselone misli da nije ispravno.

"Istina je da mi se ne sviđa kakav status imaju neki moji saigrači u klubovima, posebno Viktor. On je vrhunski golman, veliki profesionalac i mislim da Junajted nije pošten prema njemu. Pričao sam dosta sa njim, rekao mi je da je Mančester veliki klub, ali da ima problem sa menadžerom", rekao je Pedro za Marku.

Pedro je ovog leta bio na korak od prelaska u Junajted, ali se na kraju odlučio za Ccelsi.

"Uveren sam da sam napravio pravi izbor. Video sam da Junajted nije bio ubedljiv u pregovorima, Ccelsi je bio odlučniji i moja odluka se nije dovodila u pitanje", zaključio je Pedro.

Pedro je već u prve dve utakmice pokazao da će biti pravo pojačanje za Ccelsi, pošto je zabeležio jedan gol i dve asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve