Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.09.2015.

12:39

Srnić: Odužilo se, nije bilo priče o Dragoljubu

Povratnik u Crvenu zvezdu Slavoljub Srnić rekao je da je presrećan što će ponovo obući omiljeni dres i što se vratio u klub koji je njegova druga kuća.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
crvenazvezdafk.com

Doskorašnji igrač Čukaričkog obavezao se na trogodišnju saradnju sa ’crveno-belima’, među koje dolazi posle dve sezone na Banovom brdu.

"Veoma sam srećan šrto sam se vratio u Crvenu zvezdu. Ona je moja druga kuća i drago mi je što ću ponovo nositi omiljeni dres", rekao je Srnić na promociji na stadionu Rajko Mitić, nakon što je zadužio dres sa brojem 55, koji je nosio u prvom mandatu.

Srnić je došao u Zvezdu posle iscrpljujućih pregovora sa Čukaričkim poslednjeg dana prelaznog roka.

"Želeo sam da se što pre završi, ali se sve to odužilo. Šta je tu je, najbitnije je da se sve završilo dobro", poručio je krilni fudbaler.

On je istakao da nije bilo priče da sa njim u paketu iz Čukaričkog dođe brat blizanac Dragoljub.

"Došlo je vreme da se razdvojimo, dosta smo pričali na tu temu. Možda će to biti dobro za obojicu. Videćemo kako će to izgledati, ali verujem da ćemo podneti. O njegovog dolasku u Zvezdu pročitao sam u medijima, a trener Miodrag Božović je želeo samo mene", naveo je Srnić.

Dvadesettrogodišnji fudbaler poručio je da očekuje da će ga navijači prihvatiti jer je od rođenja navija za Crvenu zvezdu i da zbog toga nije mogao da se raduje golovima protiv novog kluba.

Srnićev "drugi debi" očekuje se u 149. večitom derbiju, 12. septembra na stadionu ’Rajko Mitić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve