Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2015.

13:12

Van Gal se konsultuje sa Runijem oko tima

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal otkrio je da razgovara sa napadačem Vejnom Runijem oko izbora tima za utakmice.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Engleski fudbaler je već 12 sezona na “Old Trafordu”, a kapitensku traku dodelio mu je upravo Van Gal prošle sezone.

Holandski stručnjak istakao je da veruje da će mu 29-godišnji Runi dati iskreni odgovor na mnoge teme, čak i one o kuvanju.

U stvari kao što su izbor igrača, članova osoblja i kuhinja, sve što možete da zamislite, Runi je umešan. Mislim da mi veruje i važno je da i ja verujem njemu. Zbog toga, svaki put kada dođe sa nekim zamerkama ili komentarima, pažljivo slušam sve što ima da mi kaže”, rekao je Van Gal.

Runi je bio starter na svim utakmicama koje je Junajted igrao od početka sezone, a prve golove postigao je u trijumfu nad Brižom u revanšu baraža za Ligu šampiona sa 4:0, kada je upisao ‘het-trik’.

Fudbaleri Junajteda trenutno drže četvrto mesto na tabeli Premijer lige sa sedam bodova, pet manje od vodećeg Mančester Sitija, ali imaju i utakmicu manje. Naredni meč ‘Crvene đavole’ čeka od 17 časova, kada gostuju Svonsiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve