Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2015.

20:59

Bilić: O ovoj pobedi će se pisati

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić posvetio je navijačima pobedu nad Liverpulom na Enfildu (3:0) u četvrtom kolu Premijer lige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Osvojili smo tri boda, ali ovo je jedna od onih utakmica koja navijačima znači više od tri boda. Prošlo je 52 godine od naše poslednje pobede na ovom posebnom stadionu, a sada smo do nje došli as stilom. Ponosan sam na igrače i na ceo klub, ovo je jedna od utakmica o kojoj će se pisati“, bio je oduševljen hrvatski stručnjak.

“Neću morati da govorim svojoj deci o ovoj pobedi jer su je gledali na televiziji u Hrvatskoj. Možda popijem čašu vina večeras – uvek je čaša radosti ili tuge, sada će biti ona radosna“, dodao je Bilić.

Menadžer ’Čekićara’ potom je analizirao utakmicu.

“Dozvolili smo nekim njihovim igračima da drže loptu, ali ne u nekim delovima terena koji su osetljivi. Imali su i oni svoje trenutke, ali nije ih bilo mnogo jer smo mi odigrali zrelo. Imali smo plan i sproveli smo ga u delo u 90% vremena, zato svaka čast igračima“.

Vest Hem je trenutno sedmi na tabeli sa šest osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve