Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2015.

19:04

Murinjo: Zaslužili smo makar bod

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi u utakmici sa Kristal Palasom u četvrtom kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

“Odigrali su veoma dobro, ovo je fantastičan rezultat za njih, ali mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Palas nam je zadao mnogo poteškoća, mislim da je remi najpravedniji ishod. To bi i dalje bio loš rezultat za nas, ali mislim da smo dovoljno uradili da uzmemo makar bod“, rekao je Murinjo, čiji tim ima samo četiri boda do sada.

“Golman i štoperi su odigrali vrlo dobro, nismo tako primili golove. Stvorili smo mnogo šansi, ali moram da kažem da je bilo nekoliko igrača koji nisu bili u igri. A teško je kada nisu svi na potrebnom nivou jer Premijer liga je vrlo zahtevna. I timovi koji se ne bore za titulu imaju sjajne igrače“, dodao je portugalski stručnjak.

Murinjo je ponovio da je zadovoljan svojim igračima, kao i da moraju da se izbore sa trenutnom situacijom. Takođe, dodao je da neće tražiti dodatna pojačanja u poslednja dva dana prelaznog roka.

Na pitanje da li je bio isfrustriran zbog odugovlačenja Palasovih igrača, Murinjo je rekao:

“To je sve deo igre – da se oduzme vreme, da se napravi izmena, da se pretvara povreda... Igraju za pobedu na Stamford Bridžu, ne mogu da očekujem da trče sprint kako bi izveli gol-aut“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve