Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.08.2015.

17:45

Pedro o Žozeovom pozivu: Ubedio me je

Doskorašnji fudbaler Barselone Pedro oprostio se u ponedeljak od Katalonaca, samo dan pošto je zablistao na debiju u Čelsiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Pedro je prešao u londonski klub za 30 miliona evra sa željom da dobije više minuta na terenu, a u prvom meču u ekipi Žozea Murinja imao je gol i asistenciju u pobedi na Vest Bromvičom od 3:2.

On je rekao da nije zbog novca napustio Barsu, već zbog činjenice da ne bi mogao da igra u startnoj postavi pored Mesija, Nejmara i Suaresa.

„Ne radi se o novcu, želeo dam da igram više. Sa jedne strane sam tužan jer sam otišao. Imao sam opciju da ostanem, to je i klub želeo. Sa svima sam razgovarao, ali Čelsi me je privukao. Bilo bi najlakše da sam ostao, ovo je teška odluka. Ali, odlučio sam da rizikujem. Barselona je najbolji klub na svetu, nema nigde takvog mesta. Ali, prešao sam u klub koji mi se sviđa i gde ću igrati više. Prošla sezona je bila jedna od mojih najslabijih, konkurencija je bila velika i nisam mnogo igrao. Ja sam ambiciozan, ali sam znao da ću teško dobiti više minuta“, rekao je 28-godišnji krilni napadač.

On je otkrio da su ga želeli i Siti i Junajted, ali da je Čelsi bio najkonktretniji.

„Polaskan sam što su interesovanje pokazali najveći engleski klubovi Mančester junajted, Mančester siti i Čelsi, ali me je Čelsi ubedio. Razgovarao sam sa Žozeom Murinjom, tačno je da me je pozvao. Svidelo mi se to što mi je rekao. Ubedio me.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu