Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.07.2015.

12:11

Mata: Golovima da pomognem napadačima

Vezista Mančester junajteda Huan Mata rekao je da se nada da će u predstojećoj sezoni postići dosta golova i da će na taj način ojačati napad 'Crvenih đavola'.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

"Uvek se trudim da postignem što više golova. Dok sam bio dete igrao sam kao napadač i neće mi biti teško da pomognem u napadu. U svakom timu u kom sam igrao postizao sam dosta golova i nadam se da će tako biti i predstojeće sezone u Mančesteru", rekao je Mata.

Posle odlaska Robina van Persija i Radamela Falkaa, treneru Mančestera Luj van Galu na raspolaganju od iskusnih napadača ostali su samo samo Vejn Runi i Havijer Ernandes Ćićarito.

"Ove sezone za cilj imam da postignem veliki broj golova i da zabeležim mnogo asistencija. Trudiću se da to bude tako. Vrteću se uvek oko šesnaesterca i na taj način pokušaću da pomognem timu. Jedne sezone dok sam igrao u Čelsiju dao sam 21 gol, a u Valensiji 14. Za veznog igrača uvek sam postizao mnogo golova", rekao je Mata.

Dvadesetsedmogodišnji Španac je prošle sezone za Junajted odigrao 35 utakmica i postigao je 10 golova.

Junajted novu sezonu Premijer lige otvara osmog avgusta, duelom sa Totenhemom na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve