Nova vest
Fudbal

Petak, 24.07.2015.

10:52

Pantić: Za mene postoji samo jedan klub – Partizan

Novi fudbaler Čelsija Danilo Pantić izjavio je za „Sport“ da za njega postoji jedan klub na svetu – Partizan.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Pantiću je 30. juna istekao ugovor sa Partizanom, a on je lično odbio da produži ugovor sa crno-belima zbog čega je bio suspendovan.

Mladi ofanzivni vezista ipak neće odmah konkurisati za prvi tim 'Plavaca', pošto će naredne sezone, što je i praksa na Stamford Bridžu, igrati na pozajmici u sestrinskom klubu Viteseu.

„Potpisao sam za Čelsi, igraću u Viteseu prvu godinu i srećan sam zbog toga, jer se radi o velikim klubovima i ispunjenju nekih dečačkih snova. Sa druge strane nisam srećan što se sve onako završilo sa Partizanom. Znam da će mnogi vređati po forumima i u komentarima, misleći da sam neiskren, ali oni koji me bolje poznaju znaju da za mene postoji samo jedan klub – Partizan i tako će biti zauvek. Nisam jedini krivac zbog krajnjeg epiloga i to će vreme pokazati... Zahvalan sam ’crno-belima’ na svemu, zahvalan i trenerima, koji su me učili fudbalu, posebno Iliji Zavišiću. Mojim prijateljima i saigračima želim plasman u Ligu šamiona i novu titulu prvaka, bodriću ih svakodnevno“, rekao je Danilo Pantić za „Sport“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve