Fudbal 91

Petak, 24.07.2015.

10:52

Pantić: Za mene postoji samo jedan klub – Partizan

Novi fudbaler Čelsija Danilo Pantić izjavio je za „Sport“ da za njega postoji jedan klub na svetu – Partizan.

Pantiæ: Za mene postoji samo jedan klub – Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

bob rock

pre 8 godina

ja uopste ne vidim u cemu je problem. covek je samo promenio firmu za koju radi. otisao je tamo gde ga bolje placaju i gde ima bolje uslove za rad. problem ove prve firme je sto imaju los menadzment i ne mogu da konkurisu vrhunskim firmama. e sad sto ste vi zaljubljeni u te firme to je vas problem. meni je sve to blesavo.

Partizanovac

pre 8 godina

@(BalkanAsian, 24. jul 2015 12:11)

Ali cekaj, evo, ja prvi ne bih uradio kao i on. Zasto? Prvo, zato sto je decko ovde igrao za jako dobre pare (preko 100 soma evra godisnje plus premije!!!). Drugo, niko mu nije rekao ostani zauvek u Partizanu! Ne, samo je trebao da produzi ugovor, i da se nakon godinu-dve, a zahvaljujuci njegovom raskosnom talentu, proda za jos vece pare, a od toga nesto dobije i klub koji je ulagao u njega.
Dakle, Partizan bi dobio pare i dobrog igraca, a Pantic bi dobio sazrevanje u klubu, dokazivanje u Evropi, i verovatno, jos bolji ugovor sa Celsijem ili drugim klubom. E, al to on nije mogao da zamisli vec se poveo prvim parama, a klub, koji je ulagao u njega, ostavio bez dinara. I ja njemu takvom treba da aplaudiram ako ikada dodje? Prvi cu da mu zvizdim sto jace budem mogao, pa nek on to prenese menadzeru i rodietljima, koji su krivi za to. A hteo da produzi ugovor jedino ako dobije basnoslovne pare... Ej, decko hteo vecu platu od Saleta Ilica, Skuletica, Lazovica... Ma ajde!

crno-belo srce

pre 8 godina

Tako mi je zao , decace, sto si na takav nacin otisao iz naseg fudbala, naseg Partizana I nisi dao sansu ni Partizanu, ni nama, da uzivamo I ponosimo se tobom...Ustedeo si Celsiju neko milionce , Partizanu se nisi oduzio za ono sto je ulozio u tebe...Trebalo je to malo ,, ljudskije "da se odradi...Zelim ti , ipak, svaku srecu I da zaigras bar za Srbiju, nekada...

djordjevic

pre 8 godina

Decko, tebi sve najbolje u zivotu, da postanes vrhunski igrac, da kidas za reprezentaciju, sve ti najbolje zelim...

Ali ne uzimaj Partizan u usta. Sto se toga tice, vise ne postojis.

petar-pfc

pre 8 godina

Eh kakve su nove generacije, to pre nije moglo, a sad tinejdzeri samo odlaze iz Partizana sve mladji i mladji. Valjda je sad takav trend nadam se da ce se to u buducnosti da se promeni.

dragan itn

pre 8 godina

Srećno u nastavku karijere ali mislim da ti ova izjava nije na mestu. A zašto nije na mestu pokazao si svojim predhodnim izjavama i time što si odbio nastavak saradnje sa Partizanom,klubom u kom si postavljen na fudbalske noge. Trebalo je da se ugledaš na neke pre tebe a i ove posle tebe. Niko neosporava tvoj talenat,da ga nemaš ne bi ni bio u školi Partizana i tu gde si sad ali si to trebao da dokažeš u dresu tog kako ti reče JEDINOG KLUBA.

Konza

pre 8 godina

OK, isterao si svoje. Bićeš bogat, nadam se i uspešan, ali te Grobari nikad neće voleti kao one koji su tu bili i kad je bilo teško.
Svi talentovani mladi igrači su dočekali svojih 5 minuta i dobili odlične ugovore posle Partizana, a sada dobijaju još bolje. Mitra, Markeca, Adema, Jovetića, sve ćemo ih pozdraviti kao rođene kad dođu ovde s bilo kojim timom, a za tebe već nisam siguran.

Tinćino

pre 8 godina

Za tebe mesta u Partizanu ne treba da bude nikad otišao si čim si napravio neki uspeh i na taj način se odužio Partizanu ????Ne budi smesan za tebe postoji samo jrdan klub to je tačno a to su pare odnosmlno ko da vise

Kipo

pre 8 godina

Danilo, znam da si mlad i da očigledno i dalje ne želiš da shvatiš da se ljubav ne pokazuje rečima već delima. To što si ostao bez zlata na SP sa svojom generacijom i što si veliku većinu navijača Partizana okrenuo protiv sebe je direktno tvoja krivica tako da prestani molim te svako malo da patetišeš po novinama...

TIGER

pre 8 godina

Kao što neko već napisa dole.
Ne verujem da je imao slabije uslove od Andrije da ostane u klubu, ali... Tako da sve ove priče ne piju vodu!

Deki

pre 8 godina

Mislim da si pogrešio, da si otišao zbog para i ja to razumem. Sve najbolje u novim sredinama i naravno da se vratiš u naš Partizan. Ne treba ga osudjivati, jednostavno, danas je teško u Srbiji, ali i dalje mislim da je teško mladom igraču da uspe u jakim ligama. Mogao je da sačeka kao Mitrović, Marković još 1-2 godine ovde.

grobelar

pre 8 godina

Srecno ti bilo pa da ti se pruzi mogucnost da I. u celziju, odigras protiv totenhema kao u pfc, dobro dodje za razvoj I napredak karijere

Deki

pre 8 godina

Mislim da si pogrešio, da si otišao zbog para i ja to razumem. Sve najbolje u novim sredinama i naravno da se vratiš u naš Partizan. Ne treba ga osudjivati, jednostavno, danas je teško u Srbiji, ali i dalje mislim da je teško mladom igraču da uspe u jakim ligama. Mogao je da sačeka kao Mitrović, Marković još 1-2 godine ovde.

bora

pre 8 godina

Drži se ti tate,máni se Partizana.
Možeš ti voleti Partizan koliko hoćeš,ali obrukao si se zauvek.
Partizan tebe više ne voli!!

Црна овца друштва увек бела врана

pre 8 godina

Неко је светски првак, неко је таленат. Светски прваци (твоји другари) су у Партизану, ти у Челзију. Ај, видећемо за две-три год...

Небитан лик.

istina boli

pre 8 godina

Peri se sad koliko hoces, nikad necu zaboraviti da si po godini od 16. zaradjivao 150.000e godisnje a nisi maltene igrao sto zbog povreda sto zbog nadmudrivanja sa upravom da te puste.
A jedan Skuletic i Brasanac su zaradjivali po 95.000!
Sramota je kako si se ponasao u crno belom dresu..niti smo na tebi zaradili samo smo bzvz ulagali.
Da smo bar nekom drugom detetu pruzili sansu.

BalkanAsian

pre 8 godina

Ma sta ima sada da ga blatimo. 70% Komentara ovde bi isto postupilo, pare su pare ipak. Tako je mogao je da ostane da pokaze lojalnost, ali da znas da te trazi klub kao Celzi nije mala stvar. Tu ga je sigurno i cale gurao i eto lako ode. Na kraju on nije ni prvi ni poslednji koji je uradio ovako nesto, nije neki izuzetak i po meni ne zasluzuje ovoliko da se pljuje po njemu, ali dobro.

madus

pre 8 godina

@ Ako si otišao burazeru, neka si. Koliko od tebe nije fer što nisi prodižio ugovor, toliko puta 5 od njih što su te suspendovali i puta 10 što su te skinuli iz repke koja je osvojila zlato na Novom Zelandu. Tako da uživaj u Viteseu i svom snagom ka Čelziju. (Vlada, 24. jul 2015 11:49) Kakve veze reprezentacija sa tim. Ako ne igras u timu sest mjeseci, ko ce te zvati u reprezentaciju. Cime je on to zaduzio reprezentaciju pa da ima takav kredit. To se moze uraditi samo ako je u pitanju veliki igrac koji se vraca poslije povrede ili lose forme i to vrlo rijetko.

Mich

pre 8 godina

Vi fudbalercici kao da ne kapirate tezinu ovih reci ??? Pa ako ti je partizan u srcu onda ostajes tu po svaku cenu, kao GERARD I TOTI, iako mnogi nude basnoslovne svote novca oni su i dalje privrzeni svom klubu.
Zato ako si vec otisao, onda bar citi, a nikog ionako ne zanima STA TI OSECAS U SRCU.

vuk vucko i vuk zucko

pre 8 godina

Prestanite da kritikuje te ovog dečka, od silnih moralista pitanje je ko bi odbio ponudu da ode iz ovog ludog srpskog fudbala. Da nije trebalo da svoju sudbinu prepusti vazuri popovicu karadzicu terzicu i ostalim unistiteljima srpskog fudbala. Da je produžio ugovor bilo bi oprosti dugove pa te puštamo. Podrška mladom Danilu.

NADAM SE DA ČITAŠ LOL

pre 8 godina

Tebra, nemaš kome da se izvinjavaš i da osećaš grižu savest. Izvukao si se odavde i uživaj. Biće ti jasnije kad prođe malo vremena.

Soko

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto Pantic nije potpisao ugovor kao i Zivkovic jos pre dve godine do sada bi odigrao skoro 100 utakmica verovatno isao na SP i mozda i lakse otisao tamo gde hteo , Posto bi mu ugovor izlazio godini sigurno bi ga pustili.Mislim da je sebi najvise nanio stete,

Lud, zbunjen, normalan...

pre 8 godina

Možeš da voliš Partizan koliko hoćeš, svojim ponašanjem to nisi dokazao i ostaćeš upamćen kao dete koje juri za parama... svidelo se to tebi ili ne!!!!

Vlada

pre 8 godina

Ako si otišao burazeru, neka si. Koliko od tebe nije fer što nisi prodižio ugovor, toliko puta 5 od njih što su te suspendovali i puta 10 što su te skinuli iz repke koja je osvojila zlato na Novom Zelandu. Tako da uživaj u Viteseu i svom snagom ka Čelziju.

Branko

pre 8 godina

Dobro da je bar vaspitan i da ume da kaze hvala. Iako je Partizan ostao bez dinara od ovog transfera, velika je cast kada Partizanovog omladinca kupi sampion Premijer lige. Srecno u daljoj karijeri!

Sawa

pre 8 godina

De, objasni, kako to? Kleci Partizan ispred tebe dve godine da potpises j.... ugovor i ti se femkas i odbijes.. Tako se ne voli klub koji te je stvorio..

Refko i Combe bacaju bombe

pre 8 godina

Nema razloga da te blatimo, ali nam nisi dao razlog ni da te hvalimo u komentarima.
P.S. Zasto si tek sada sve ovo izjavio?

Dejo

pre 8 godina

Pravo govoriš Danilo. Partizan je institucija koja traje, ljudi dođu I odu! Biće boljih vremena, nadam se. Samo guraj I uvek budi ponosan da si Partizanovo dete.

GNS

pre 8 godina

Putuj dečko i veruj mi da si prvi fudbaler Partizana čija dalja karijera me uopšte ne interesuje. Svoju "ljubav" prema Partizanu si pokazao na delu, tako da reči okači mačku o rep

Korto

pre 8 godina

Kažu svi da je njegov otac kriv. Više nije ni važno, znam da sa 17-18 ne možeš sam da odlučuješ, ali ipak... Danilo, sve najbolje u nastavku karijere, juri novce momče, zgrni koliko god budeš mogao, to je valjda i poenta.

Stanislav

pre 8 godina

Jao, ovo je veća patetika nego kad klinka raskida sa dečkom. Mali, za tebe imam samo dve reči - Andrija Živković. Ćao, zdravo, doviđenja.

danilo

pre 8 godina

Mladi imenjače,
Za tebe postoji zaista samo jedan klub na svetu a zove se Lova.
Pravi i rodjeni Francuz, Žofre Lovernj, mogao je 'ladno da raskine ugovor sa Partizanom jer nije bio redovno plaćan.
NIJE!
I obezbedio je Partizanu obeštećenje od skoro milion evra!
Mogao si nešto od njega da naučiš, ali nisi...nosi sam svoj krst i ne obraćaj se više Partizanu i navijačima!

Nisha

pre 8 godina

Za tebe Partizan ne postoji. Nisi ispostovao svoj klub, klub koji je ulagao u tebe, klub koji te je naucio da igras fudbal i zbog koga ides u veliki klub. Ovako, tvoja pohlepnost te je kostala titule prvaka sveta, kostala te titule sa Partizanom. Molim te ne govori o Partizanu kao da ti je stalo, jer nije.

ja

pre 8 godina

Verovatno si dobio apsolutno iste uslove kao Andrija Zivkovic, i sto se tice finansija i sto se tice statusa u timu

On je mogao da ostane a ti si morao da zdipis, sad se pravis kako nisi samo ti kriv...

Prebogati levičari

pre 8 godina

Nisi ti krivac, kriv je keš, keš, lova, lova, keš, keš, lova, prodamani, ramadani, namazani, još malo love pa onda keš i tu je kraj.

хаха

pre 8 godina

...и кинта! Ипак је кинта највећи клуб за сваког фудбалера што трчи за крпењачом.

smeker

pre 8 godina

Mlad si momak i imas srecu da si talenat.Put te je odveo daleko od nas ali ako ti je srce sa nama i to je dovoljno.Zdravlje,srecu zele ti iskreni partizanovci.Mozda jednom...

Stanislav

pre 8 godina

Jao, ovo je veća patetika nego kad klinka raskida sa dečkom. Mali, za tebe imam samo dve reči - Andrija Živković. Ćao, zdravo, doviđenja.

danilo

pre 8 godina

Mladi imenjače,
Za tebe postoji zaista samo jedan klub na svetu a zove se Lova.
Pravi i rodjeni Francuz, Žofre Lovernj, mogao je 'ladno da raskine ugovor sa Partizanom jer nije bio redovno plaćan.
NIJE!
I obezbedio je Partizanu obeštećenje od skoro milion evra!
Mogao si nešto od njega da naučiš, ali nisi...nosi sam svoj krst i ne obraćaj se više Partizanu i navijačima!

Sawa

pre 8 godina

De, objasni, kako to? Kleci Partizan ispred tebe dve godine da potpises j.... ugovor i ti se femkas i odbijes.. Tako se ne voli klub koji te je stvorio..

хаха

pre 8 godina

...и кинта! Ипак је кинта највећи клуб за сваког фудбалера што трчи за крпењачом.

Refko i Combe bacaju bombe

pre 8 godina

Nema razloga da te blatimo, ali nam nisi dao razlog ni da te hvalimo u komentarima.
P.S. Zasto si tek sada sve ovo izjavio?

NADAM SE DA ČITAŠ LOL

pre 8 godina

Tebra, nemaš kome da se izvinjavaš i da osećaš grižu savest. Izvukao si se odavde i uživaj. Biće ti jasnije kad prođe malo vremena.

Korto

pre 8 godina

Kažu svi da je njegov otac kriv. Više nije ni važno, znam da sa 17-18 ne možeš sam da odlučuješ, ali ipak... Danilo, sve najbolje u nastavku karijere, juri novce momče, zgrni koliko god budeš mogao, to je valjda i poenta.

Nisha

pre 8 godina

Za tebe Partizan ne postoji. Nisi ispostovao svoj klub, klub koji je ulagao u tebe, klub koji te je naucio da igras fudbal i zbog koga ides u veliki klub. Ovako, tvoja pohlepnost te je kostala titule prvaka sveta, kostala te titule sa Partizanom. Molim te ne govori o Partizanu kao da ti je stalo, jer nije.

Lud, zbunjen, normalan...

pre 8 godina

Možeš da voliš Partizan koliko hoćeš, svojim ponašanjem to nisi dokazao i ostaćeš upamćen kao dete koje juri za parama... svidelo se to tebi ili ne!!!!

Konza

pre 8 godina

OK, isterao si svoje. Bićeš bogat, nadam se i uspešan, ali te Grobari nikad neće voleti kao one koji su tu bili i kad je bilo teško.
Svi talentovani mladi igrači su dočekali svojih 5 minuta i dobili odlične ugovore posle Partizana, a sada dobijaju još bolje. Mitra, Markeca, Adema, Jovetića, sve ćemo ih pozdraviti kao rođene kad dođu ovde s bilo kojim timom, a za tebe već nisam siguran.

smeker

pre 8 godina

Mlad si momak i imas srecu da si talenat.Put te je odveo daleko od nas ali ako ti je srce sa nama i to je dovoljno.Zdravlje,srecu zele ti iskreni partizanovci.Mozda jednom...

Dejo

pre 8 godina

Pravo govoriš Danilo. Partizan je institucija koja traje, ljudi dođu I odu! Biće boljih vremena, nadam se. Samo guraj I uvek budi ponosan da si Partizanovo dete.

GNS

pre 8 godina

Putuj dečko i veruj mi da si prvi fudbaler Partizana čija dalja karijera me uopšte ne interesuje. Svoju "ljubav" prema Partizanu si pokazao na delu, tako da reči okači mačku o rep

ja

pre 8 godina

Verovatno si dobio apsolutno iste uslove kao Andrija Zivkovic, i sto se tice finansija i sto se tice statusa u timu

On je mogao da ostane a ti si morao da zdipis, sad se pravis kako nisi samo ti kriv...

Soko

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto Pantic nije potpisao ugovor kao i Zivkovic jos pre dve godine do sada bi odigrao skoro 100 utakmica verovatno isao na SP i mozda i lakse otisao tamo gde hteo , Posto bi mu ugovor izlazio godini sigurno bi ga pustili.Mislim da je sebi najvise nanio stete,

istina boli

pre 8 godina

Peri se sad koliko hoces, nikad necu zaboraviti da si po godini od 16. zaradjivao 150.000e godisnje a nisi maltene igrao sto zbog povreda sto zbog nadmudrivanja sa upravom da te puste.
A jedan Skuletic i Brasanac su zaradjivali po 95.000!
Sramota je kako si se ponasao u crno belom dresu..niti smo na tebi zaradili samo smo bzvz ulagali.
Da smo bar nekom drugom detetu pruzili sansu.

Kipo

pre 8 godina

Danilo, znam da si mlad i da očigledno i dalje ne želiš da shvatiš da se ljubav ne pokazuje rečima već delima. To što si ostao bez zlata na SP sa svojom generacijom i što si veliku većinu navijača Partizana okrenuo protiv sebe je direktno tvoja krivica tako da prestani molim te svako malo da patetišeš po novinama...

Partizanovac

pre 8 godina

@(BalkanAsian, 24. jul 2015 12:11)

Ali cekaj, evo, ja prvi ne bih uradio kao i on. Zasto? Prvo, zato sto je decko ovde igrao za jako dobre pare (preko 100 soma evra godisnje plus premije!!!). Drugo, niko mu nije rekao ostani zauvek u Partizanu! Ne, samo je trebao da produzi ugovor, i da se nakon godinu-dve, a zahvaljujuci njegovom raskosnom talentu, proda za jos vece pare, a od toga nesto dobije i klub koji je ulagao u njega.
Dakle, Partizan bi dobio pare i dobrog igraca, a Pantic bi dobio sazrevanje u klubu, dokazivanje u Evropi, i verovatno, jos bolji ugovor sa Celsijem ili drugim klubom. E, al to on nije mogao da zamisli vec se poveo prvim parama, a klub, koji je ulagao u njega, ostavio bez dinara. I ja njemu takvom treba da aplaudiram ako ikada dodje? Prvi cu da mu zvizdim sto jace budem mogao, pa nek on to prenese menadzeru i rodietljima, koji su krivi za to. A hteo da produzi ugovor jedino ako dobije basnoslovne pare... Ej, decko hteo vecu platu od Saleta Ilica, Skuletica, Lazovica... Ma ajde!

bora

pre 8 godina

Drži se ti tate,máni se Partizana.
Možeš ti voleti Partizan koliko hoćeš,ali obrukao si se zauvek.
Partizan tebe više ne voli!!

Prebogati levičari

pre 8 godina

Nisi ti krivac, kriv je keš, keš, lova, lova, keš, keš, lova, prodamani, ramadani, namazani, još malo love pa onda keš i tu je kraj.

djordjevic

pre 8 godina

Decko, tebi sve najbolje u zivotu, da postanes vrhunski igrac, da kidas za reprezentaciju, sve ti najbolje zelim...

Ali ne uzimaj Partizan u usta. Sto se toga tice, vise ne postojis.

Tinćino

pre 8 godina

Za tebe mesta u Partizanu ne treba da bude nikad otišao si čim si napravio neki uspeh i na taj način se odužio Partizanu ????Ne budi smesan za tebe postoji samo jrdan klub to je tačno a to su pare odnosmlno ko da vise

Црна овца друштва увек бела врана

pre 8 godina

Неко је светски првак, неко је таленат. Светски прваци (твоји другари) су у Партизану, ти у Челзију. Ај, видећемо за две-три год...

Небитан лик.

Branko

pre 8 godina

Dobro da je bar vaspitan i da ume da kaze hvala. Iako je Partizan ostao bez dinara od ovog transfera, velika je cast kada Partizanovog omladinca kupi sampion Premijer lige. Srecno u daljoj karijeri!

Mich

pre 8 godina

Vi fudbalercici kao da ne kapirate tezinu ovih reci ??? Pa ako ti je partizan u srcu onda ostajes tu po svaku cenu, kao GERARD I TOTI, iako mnogi nude basnoslovne svote novca oni su i dalje privrzeni svom klubu.
Zato ako si vec otisao, onda bar citi, a nikog ionako ne zanima STA TI OSECAS U SRCU.

madus

pre 8 godina

@ Ako si otišao burazeru, neka si. Koliko od tebe nije fer što nisi prodižio ugovor, toliko puta 5 od njih što su te suspendovali i puta 10 što su te skinuli iz repke koja je osvojila zlato na Novom Zelandu. Tako da uživaj u Viteseu i svom snagom ka Čelziju. (Vlada, 24. jul 2015 11:49) Kakve veze reprezentacija sa tim. Ako ne igras u timu sest mjeseci, ko ce te zvati u reprezentaciju. Cime je on to zaduzio reprezentaciju pa da ima takav kredit. To se moze uraditi samo ako je u pitanju veliki igrac koji se vraca poslije povrede ili lose forme i to vrlo rijetko.

Vlada

pre 8 godina

Ako si otišao burazeru, neka si. Koliko od tebe nije fer što nisi prodižio ugovor, toliko puta 5 od njih što su te suspendovali i puta 10 što su te skinuli iz repke koja je osvojila zlato na Novom Zelandu. Tako da uživaj u Viteseu i svom snagom ka Čelziju.

TIGER

pre 8 godina

Kao što neko već napisa dole.
Ne verujem da je imao slabije uslove od Andrije da ostane u klubu, ali... Tako da sve ove priče ne piju vodu!

dragan itn

pre 8 godina

Srećno u nastavku karijere ali mislim da ti ova izjava nije na mestu. A zašto nije na mestu pokazao si svojim predhodnim izjavama i time što si odbio nastavak saradnje sa Partizanom,klubom u kom si postavljen na fudbalske noge. Trebalo je da se ugledaš na neke pre tebe a i ove posle tebe. Niko neosporava tvoj talenat,da ga nemaš ne bi ni bio u školi Partizana i tu gde si sad ali si to trebao da dokažeš u dresu tog kako ti reče JEDINOG KLUBA.

Deki

pre 8 godina

Mislim da si pogrešio, da si otišao zbog para i ja to razumem. Sve najbolje u novim sredinama i naravno da se vratiš u naš Partizan. Ne treba ga osudjivati, jednostavno, danas je teško u Srbiji, ali i dalje mislim da je teško mladom igraču da uspe u jakim ligama. Mogao je da sačeka kao Mitrović, Marković još 1-2 godine ovde.

crno-belo srce

pre 8 godina

Tako mi je zao , decace, sto si na takav nacin otisao iz naseg fudbala, naseg Partizana I nisi dao sansu ni Partizanu, ni nama, da uzivamo I ponosimo se tobom...Ustedeo si Celsiju neko milionce , Partizanu se nisi oduzio za ono sto je ulozio u tebe...Trebalo je to malo ,, ljudskije "da se odradi...Zelim ti , ipak, svaku srecu I da zaigras bar za Srbiju, nekada...

petar-pfc

pre 8 godina

Eh kakve su nove generacije, to pre nije moglo, a sad tinejdzeri samo odlaze iz Partizana sve mladji i mladji. Valjda je sad takav trend nadam se da ce se to u buducnosti da se promeni.

vuk vucko i vuk zucko

pre 8 godina

Prestanite da kritikuje te ovog dečka, od silnih moralista pitanje je ko bi odbio ponudu da ode iz ovog ludog srpskog fudbala. Da nije trebalo da svoju sudbinu prepusti vazuri popovicu karadzicu terzicu i ostalim unistiteljima srpskog fudbala. Da je produžio ugovor bilo bi oprosti dugove pa te puštamo. Podrška mladom Danilu.

grobelar

pre 8 godina

Srecno ti bilo pa da ti se pruzi mogucnost da I. u celziju, odigras protiv totenhema kao u pfc, dobro dodje za razvoj I napredak karijere

Deki

pre 8 godina

Mislim da si pogrešio, da si otišao zbog para i ja to razumem. Sve najbolje u novim sredinama i naravno da se vratiš u naš Partizan. Ne treba ga osudjivati, jednostavno, danas je teško u Srbiji, ali i dalje mislim da je teško mladom igraču da uspe u jakim ligama. Mogao je da sačeka kao Mitrović, Marković još 1-2 godine ovde.

bob rock

pre 8 godina

ja uopste ne vidim u cemu je problem. covek je samo promenio firmu za koju radi. otisao je tamo gde ga bolje placaju i gde ima bolje uslove za rad. problem ove prve firme je sto imaju los menadzment i ne mogu da konkurisu vrhunskim firmama. e sad sto ste vi zaljubljeni u te firme to je vas problem. meni je sve to blesavo.

BalkanAsian

pre 8 godina

Ma sta ima sada da ga blatimo. 70% Komentara ovde bi isto postupilo, pare su pare ipak. Tako je mogao je da ostane da pokaze lojalnost, ali da znas da te trazi klub kao Celzi nije mala stvar. Tu ga je sigurno i cale gurao i eto lako ode. Na kraju on nije ni prvi ni poslednji koji je uradio ovako nesto, nije neki izuzetak i po meni ne zasluzuje ovoliko da se pljuje po njemu, ali dobro.

NADAM SE DA ČITAŠ LOL

pre 8 godina

Tebra, nemaš kome da se izvinjavaš i da osećaš grižu savest. Izvukao si se odavde i uživaj. Biće ti jasnije kad prođe malo vremena.

Dejo

pre 8 godina

Pravo govoriš Danilo. Partizan je institucija koja traje, ljudi dođu I odu! Biće boljih vremena, nadam se. Samo guraj I uvek budi ponosan da si Partizanovo dete.

Vlada

pre 8 godina

Ako si otišao burazeru, neka si. Koliko od tebe nije fer što nisi prodižio ugovor, toliko puta 5 od njih što su te suspendovali i puta 10 što su te skinuli iz repke koja je osvojila zlato na Novom Zelandu. Tako da uživaj u Viteseu i svom snagom ka Čelziju.

danilo

pre 8 godina

Mladi imenjače,
Za tebe postoji zaista samo jedan klub na svetu a zove se Lova.
Pravi i rodjeni Francuz, Žofre Lovernj, mogao je 'ladno da raskine ugovor sa Partizanom jer nije bio redovno plaćan.
NIJE!
I obezbedio je Partizanu obeštećenje od skoro milion evra!
Mogao si nešto od njega da naučiš, ali nisi...nosi sam svoj krst i ne obraćaj se više Partizanu i navijačima!

Stanislav

pre 8 godina

Jao, ovo je veća patetika nego kad klinka raskida sa dečkom. Mali, za tebe imam samo dve reči - Andrija Živković. Ćao, zdravo, doviđenja.

vuk vucko i vuk zucko

pre 8 godina

Prestanite da kritikuje te ovog dečka, od silnih moralista pitanje je ko bi odbio ponudu da ode iz ovog ludog srpskog fudbala. Da nije trebalo da svoju sudbinu prepusti vazuri popovicu karadzicu terzicu i ostalim unistiteljima srpskog fudbala. Da je produžio ugovor bilo bi oprosti dugove pa te puštamo. Podrška mladom Danilu.

BalkanAsian

pre 8 godina

Ma sta ima sada da ga blatimo. 70% Komentara ovde bi isto postupilo, pare su pare ipak. Tako je mogao je da ostane da pokaze lojalnost, ali da znas da te trazi klub kao Celzi nije mala stvar. Tu ga je sigurno i cale gurao i eto lako ode. Na kraju on nije ni prvi ni poslednji koji je uradio ovako nesto, nije neki izuzetak i po meni ne zasluzuje ovoliko da se pljuje po njemu, ali dobro.

smeker

pre 8 godina

Mlad si momak i imas srecu da si talenat.Put te je odveo daleko od nas ali ako ti je srce sa nama i to je dovoljno.Zdravlje,srecu zele ti iskreni partizanovci.Mozda jednom...

Sawa

pre 8 godina

De, objasni, kako to? Kleci Partizan ispred tebe dve godine da potpises j.... ugovor i ti se femkas i odbijes.. Tako se ne voli klub koji te je stvorio..

Korto

pre 8 godina

Kažu svi da je njegov otac kriv. Više nije ni važno, znam da sa 17-18 ne možeš sam da odlučuješ, ali ipak... Danilo, sve najbolje u nastavku karijere, juri novce momče, zgrni koliko god budeš mogao, to je valjda i poenta.

Nisha

pre 8 godina

Za tebe Partizan ne postoji. Nisi ispostovao svoj klub, klub koji je ulagao u tebe, klub koji te je naucio da igras fudbal i zbog koga ides u veliki klub. Ovako, tvoja pohlepnost te je kostala titule prvaka sveta, kostala te titule sa Partizanom. Molim te ne govori o Partizanu kao da ti je stalo, jer nije.

хаха

pre 8 godina

...и кинта! Ипак је кинта највећи клуб за сваког фудбалера што трчи за крпењачом.

Deki

pre 8 godina

Mislim da si pogrešio, da si otišao zbog para i ja to razumem. Sve najbolje u novim sredinama i naravno da se vratiš u naš Partizan. Ne treba ga osudjivati, jednostavno, danas je teško u Srbiji, ali i dalje mislim da je teško mladom igraču da uspe u jakim ligama. Mogao je da sačeka kao Mitrović, Marković još 1-2 godine ovde.

Deki

pre 8 godina

Mislim da si pogrešio, da si otišao zbog para i ja to razumem. Sve najbolje u novim sredinama i naravno da se vratiš u naš Partizan. Ne treba ga osudjivati, jednostavno, danas je teško u Srbiji, ali i dalje mislim da je teško mladom igraču da uspe u jakim ligama. Mogao je da sačeka kao Mitrović, Marković još 1-2 godine ovde.

bob rock

pre 8 godina

ja uopste ne vidim u cemu je problem. covek je samo promenio firmu za koju radi. otisao je tamo gde ga bolje placaju i gde ima bolje uslove za rad. problem ove prve firme je sto imaju los menadzment i ne mogu da konkurisu vrhunskim firmama. e sad sto ste vi zaljubljeni u te firme to je vas problem. meni je sve to blesavo.

Branko

pre 8 godina

Dobro da je bar vaspitan i da ume da kaze hvala. Iako je Partizan ostao bez dinara od ovog transfera, velika je cast kada Partizanovog omladinca kupi sampion Premijer lige. Srecno u daljoj karijeri!

Refko i Combe bacaju bombe

pre 8 godina

Nema razloga da te blatimo, ali nam nisi dao razlog ni da te hvalimo u komentarima.
P.S. Zasto si tek sada sve ovo izjavio?

GNS

pre 8 godina

Putuj dečko i veruj mi da si prvi fudbaler Partizana čija dalja karijera me uopšte ne interesuje. Svoju "ljubav" prema Partizanu si pokazao na delu, tako da reči okači mačku o rep

Lud, zbunjen, normalan...

pre 8 godina

Možeš da voliš Partizan koliko hoćeš, svojim ponašanjem to nisi dokazao i ostaćeš upamćen kao dete koje juri za parama... svidelo se to tebi ili ne!!!!

grobelar

pre 8 godina

Srecno ti bilo pa da ti se pruzi mogucnost da I. u celziju, odigras protiv totenhema kao u pfc, dobro dodje za razvoj I napredak karijere

crno-belo srce

pre 8 godina

Tako mi je zao , decace, sto si na takav nacin otisao iz naseg fudbala, naseg Partizana I nisi dao sansu ni Partizanu, ni nama, da uzivamo I ponosimo se tobom...Ustedeo si Celsiju neko milionce , Partizanu se nisi oduzio za ono sto je ulozio u tebe...Trebalo je to malo ,, ljudskije "da se odradi...Zelim ti , ipak, svaku srecu I da zaigras bar za Srbiju, nekada...

Soko

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto Pantic nije potpisao ugovor kao i Zivkovic jos pre dve godine do sada bi odigrao skoro 100 utakmica verovatno isao na SP i mozda i lakse otisao tamo gde hteo , Posto bi mu ugovor izlazio godini sigurno bi ga pustili.Mislim da je sebi najvise nanio stete,

Konza

pre 8 godina

OK, isterao si svoje. Bićeš bogat, nadam se i uspešan, ali te Grobari nikad neće voleti kao one koji su tu bili i kad je bilo teško.
Svi talentovani mladi igrači su dočekali svojih 5 minuta i dobili odlične ugovore posle Partizana, a sada dobijaju još bolje. Mitra, Markeca, Adema, Jovetića, sve ćemo ih pozdraviti kao rođene kad dođu ovde s bilo kojim timom, a za tebe već nisam siguran.

Mich

pre 8 godina

Vi fudbalercici kao da ne kapirate tezinu ovih reci ??? Pa ako ti je partizan u srcu onda ostajes tu po svaku cenu, kao GERARD I TOTI, iako mnogi nude basnoslovne svote novca oni su i dalje privrzeni svom klubu.
Zato ako si vec otisao, onda bar citi, a nikog ionako ne zanima STA TI OSECAS U SRCU.

madus

pre 8 godina

@ Ako si otišao burazeru, neka si. Koliko od tebe nije fer što nisi prodižio ugovor, toliko puta 5 od njih što su te suspendovali i puta 10 što su te skinuli iz repke koja je osvojila zlato na Novom Zelandu. Tako da uživaj u Viteseu i svom snagom ka Čelziju. (Vlada, 24. jul 2015 11:49) Kakve veze reprezentacija sa tim. Ako ne igras u timu sest mjeseci, ko ce te zvati u reprezentaciju. Cime je on to zaduzio reprezentaciju pa da ima takav kredit. To se moze uraditi samo ako je u pitanju veliki igrac koji se vraca poslije povrede ili lose forme i to vrlo rijetko.

Kipo

pre 8 godina

Danilo, znam da si mlad i da očigledno i dalje ne želiš da shvatiš da se ljubav ne pokazuje rečima već delima. To što si ostao bez zlata na SP sa svojom generacijom i što si veliku većinu navijača Partizana okrenuo protiv sebe je direktno tvoja krivica tako da prestani molim te svako malo da patetišeš po novinama...

Tinćino

pre 8 godina

Za tebe mesta u Partizanu ne treba da bude nikad otišao si čim si napravio neki uspeh i na taj način se odužio Partizanu ????Ne budi smesan za tebe postoji samo jrdan klub to je tačno a to su pare odnosmlno ko da vise

Partizanovac

pre 8 godina

@(BalkanAsian, 24. jul 2015 12:11)

Ali cekaj, evo, ja prvi ne bih uradio kao i on. Zasto? Prvo, zato sto je decko ovde igrao za jako dobre pare (preko 100 soma evra godisnje plus premije!!!). Drugo, niko mu nije rekao ostani zauvek u Partizanu! Ne, samo je trebao da produzi ugovor, i da se nakon godinu-dve, a zahvaljujuci njegovom raskosnom talentu, proda za jos vece pare, a od toga nesto dobije i klub koji je ulagao u njega.
Dakle, Partizan bi dobio pare i dobrog igraca, a Pantic bi dobio sazrevanje u klubu, dokazivanje u Evropi, i verovatno, jos bolji ugovor sa Celsijem ili drugim klubom. E, al to on nije mogao da zamisli vec se poveo prvim parama, a klub, koji je ulagao u njega, ostavio bez dinara. I ja njemu takvom treba da aplaudiram ako ikada dodje? Prvi cu da mu zvizdim sto jace budem mogao, pa nek on to prenese menadzeru i rodietljima, koji su krivi za to. A hteo da produzi ugovor jedino ako dobije basnoslovne pare... Ej, decko hteo vecu platu od Saleta Ilica, Skuletica, Lazovica... Ma ajde!

Prebogati levičari

pre 8 godina

Nisi ti krivac, kriv je keš, keš, lova, lova, keš, keš, lova, prodamani, ramadani, namazani, još malo love pa onda keš i tu je kraj.

ja

pre 8 godina

Verovatno si dobio apsolutno iste uslove kao Andrija Zivkovic, i sto se tice finansija i sto se tice statusa u timu

On je mogao da ostane a ti si morao da zdipis, sad se pravis kako nisi samo ti kriv...

Црна овца друштва увек бела врана

pre 8 godina

Неко је светски првак, неко је таленат. Светски прваци (твоји другари) су у Партизану, ти у Челзију. Ај, видећемо за две-три год...

Небитан лик.

bora

pre 8 godina

Drži se ti tate,máni se Partizana.
Možeš ti voleti Partizan koliko hoćeš,ali obrukao si se zauvek.
Partizan tebe više ne voli!!

istina boli

pre 8 godina

Peri se sad koliko hoces, nikad necu zaboraviti da si po godini od 16. zaradjivao 150.000e godisnje a nisi maltene igrao sto zbog povreda sto zbog nadmudrivanja sa upravom da te puste.
A jedan Skuletic i Brasanac su zaradjivali po 95.000!
Sramota je kako si se ponasao u crno belom dresu..niti smo na tebi zaradili samo smo bzvz ulagali.
Da smo bar nekom drugom detetu pruzili sansu.

djordjevic

pre 8 godina

Decko, tebi sve najbolje u zivotu, da postanes vrhunski igrac, da kidas za reprezentaciju, sve ti najbolje zelim...

Ali ne uzimaj Partizan u usta. Sto se toga tice, vise ne postojis.

petar-pfc

pre 8 godina

Eh kakve su nove generacije, to pre nije moglo, a sad tinejdzeri samo odlaze iz Partizana sve mladji i mladji. Valjda je sad takav trend nadam se da ce se to u buducnosti da se promeni.

TIGER

pre 8 godina

Kao što neko već napisa dole.
Ne verujem da je imao slabije uslove od Andrije da ostane u klubu, ali... Tako da sve ove priče ne piju vodu!

dragan itn

pre 8 godina

Srećno u nastavku karijere ali mislim da ti ova izjava nije na mestu. A zašto nije na mestu pokazao si svojim predhodnim izjavama i time što si odbio nastavak saradnje sa Partizanom,klubom u kom si postavljen na fudbalske noge. Trebalo je da se ugledaš na neke pre tebe a i ove posle tebe. Niko neosporava tvoj talenat,da ga nemaš ne bi ni bio u školi Partizana i tu gde si sad ali si to trebao da dokažeš u dresu tog kako ti reče JEDINOG KLUBA.