Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.07.2015.

22:55

Šuker: Možda nas izbace iz kvalifikacija

Hrvatski fudbalski savez strepi da bi Evropska fudbalska unija mogla da izbaci seniorsku reprezentaciju iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
YouTube screenshot

Na travnjaku splitskog stadiona Poljud 12. juna je uoči kvalifikacione itakmice izmedju Hrvatske i Italije utisnut ogroman kukasti krst, zbog čega je UEFA pokrenula istragu i najavila drakonsku kaznu za HNS.

Očekujem da disciplinci kažu svoje, a moguće je i da nas izbace sa Evropskog prvenstva”, rekao je predsednik HNS Davor Šuker za televiziju “N1”.

Zagrebački “Jutarnji list” prenosi da je situacija hrvatskog fudbala dodatno otežana nedavnim pismom premijera Zorana Milanovića u kojem je zamolio predsednika UEFA Mišela Platinija da kazna ne bude previše stroga.

To je loš potez premijera Milanovića. U UEFA nisu oduševljeni tim pismom, doživeli su ga kao pritisak na Disciplinsku komisiju, pa i na samog Platinija”, rekao je tom listu izvor iz UEFA.

Odluku o eventulnom kažnjavanju HNS Disciplinska komisija UEFA trebalo bi da donese u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu