Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2015.

16:50

Mulić još dve godine u Minhenu 1860

Srpski fudbaler Fejsal Mulić rekao je da će sledeće sezone pokušati da sa svojim klubom Minhenom 1860 izbori plasman u Bundesligu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mulić je ove nedelje produžio ugovor sa Minhenom, a takođe je istakao da je srećan što se potpuno oporavio od povrede leđa.

Odsustvao sam tokom proleća zbog povrede, hvala Bogu, pa je sada sve u redu. Srećan sam u Minhenu, uslovi su fantastični. Ovde sam dobio priliku da se dokažem, iskoristio je i nisam razmišljao o drugim ponudama. Želimo da se vratimo u elitnu Bundesligu, u kojoj je klub poslednji put igrao u sezoni 2003/04”, rekao je Mulić novopazarskom Radiju sto plus.

20-godišnji Mulić je produžio ugovor sa Minhenom 1860 na još dve godine, a taj klub je prošle sezone izborio opstanak u Cvajti posle baraža sa Holštajn Kilom.

Bili smo na pragu ispadanja u Treću ligu, što grad, klub i sjajni navijači nikako ne zaslužuju. Žestoko se spremamo za sezonu koja startuje krajem jula, od ponedeljka kreću završne pripreme u austrijskom Bad Haringu. Vratilo se nas nekoliko koji smo pauzirali zbog povreda, stižu i pojačanja”, naglasio je Mulić.

Mulić je u Minhen 1860 došao iz Novog Pazara, za koji je sa 17 godina debitovao u Jelen Superligi Srbije. Posle igranja u drugoj ekipi bavarskog kluba, dva metra i tri centimetra visoki napadač je početkom prošle sezone prekomandovan u prvi tim.

Povreda je malo poremetila planove, posebno sam želeo da zaigram za selekciju Srbije do 21 godine na Evropskom prvenstvu u Češkoj, ali najbitnije je da sam pun samopouzdanja. Ispred mene su novi izazovi, kojih se ne plašim. Želim da igram u najjačoj nemačkoj ligi, takođe i da zaslužim mesto u reprezentaciji”, istakao je Mulić.

igram u najjačoj nemačkoj ligi, takođe i da zaslužim mesto u reprezentaciji", istakao je Mulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve