Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2015.

10:31

Pojačali se Bajern, Sevilja, Stouk...

Ekipe Bajerna, Sevilje i Stouk Sitija dobile su velika pojačanja prvog dana prelaznog roka.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Minhenski tim je potvrdio transfer Brazilca Daglasa Koste iz Šahtjora za 25 miliona evra.

Siniša Mihajlović poslao je iz Milana štopera Adila Ramija u Andaluziju za samo 5 miliona evra, dok je Stouk oborio klupski rekord dovođenjem Đerdana Šaćirija iz Intera za 15 miliona.

Kosta je ofanzivni vezni igrač koji se sjajno snalazi kao plejmejker i krilni napadač, a u Bajernu bi trebalo da bude naslednik Franka Riberija ili Arjena Robena.

Rami je odigrao samo 18 mečeva u Seriji A prošle sezone, a njegove usluge nije želeo ni novi trener Milana Siniša Mihajlović.

Francuz, koji je pre nekoliko sezona zbog sukoba sa Miroslavom Đukićem napustio Valensiju, potpisao je četvorogorišnji ugovor sa osvajačem Lige Evrope Seviljom.

Šaćiri je u januaru došao u Inter iz Bajerna, ali se nije dokazao kod Roberta Mančinija, koji je pristao na ponudu sa Britanije.

Inter je zaključio dolazak štopera Žoaa Mirande iz Atletiko Madrida, Tomaš Necid je novi napadač Burse, Mančester Junajted je prodao mladog napadača Saidija Janka Seltiku.

Valensija je u potpunosti otkupila Alvara Negreda od Mančester Sitija, Svonsi je doveo napadača iz Brage Edera, a Silvan Distin je novi štoper debitanta u Premijer ligi Bornmuta.

Tom Kleverli je prešao iz Junajteda u Everton, na Gudison se vratio i Đerar Delofe, Goran Pandev je prešao iz Galatasaraja u Đenou, čiji je igrač zvanično postao i Darko Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve