Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.05.2015.

22:32

FSS uskoro o izborima, regularnosti

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije održaće 1. juna sednicu na kojoj će razmatrati inicijativu Fudbalskog saveza Beograda o raspisivanju prevremenih izbora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Biće analizirano i odlučivano o aktuelnom stanju u FS Vojvodine, regularnosti takmičenja u Superligi i Prvoj ligi Srbije, povezanosti određenih klupskih rukovodstava sa kladionicama prema podacima dobijenim iz Evropske fudbalske unije (UEFA) i aktivnosti po terenu određenih članova fudbalske organizacije po teritorijama za koje nisu nadležni.

"U prethodnom periodu na odredjenim teritorijama fudbalske Srbije vidjena su razna dešavanja koja su primarno imala za cilj izazivanje problema u danima koji prethode izuzetno značajnom takmičarskom trenutku - kvalifikacionoj utakmici A reprezentacije u Danskoj, ucešća mlade selekcije na prvenstvu Evrope u Cceškoj i omladinske reprezentacije na SP na Novom Zelandu. Poštujući to, FSS nije želeo komentarima i javnim nastupima da naruši potreban mir za sprovodenje brojnih akcija", navedeno je na sajtu FSS.

Sastanak će biti u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi, a predsedavaće prvi čovek FSS Tomislav Karadžić.

FSS je saopštio da će o poslednjim dešavanjima, u skladu sa svojim pravima i obavezama, obavestiti nadležne instance u UEFA i FIFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve