Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.05.2015.

17:47

Komičan autogol za poraz Torina

Fudbaleri Empolija iznenadili su Torinu sa 1:0 u gostima u zaostalom meču Serije A.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: YouTube screenshot

Empoli je nadigrao "bikove" zahvaljujući autogolu domaćeg golmana Danijelea Padelija, koji je traljavo reagovao na povratnu loptu svog igrača.

Torino je poražen posle sedam mečeva u svim takmičenjima, pa je propustio šansu da se izjednači sa šestoplasiranom Sampdorijom na mestu koje vodi u Ligu Evrope. S druge strane, Empoli je drugom uzastopnom pobedom zapečatio svoj opstanak u Kalču.

Momenat odluke dogodilo već u trećem minutu utakmice, kada je Moreti vratio sa leve strane loptu do Padelija, ovaj pokušao da je odmah prebaci na desnu, ali je promašio loptu, ona je prešla preko njegove desne noge i otkotrljala se u mrežu dok je očajni Padeli to posmatrao nemoćan na kolenima.

Obe ekipe imale su nekoliko gol šansi u veoma otvorenom meču, gosti su odmah posle vođstva pogodili i stativu, dok je Luiđi Sepe zaustavio najbolje pokušaje domaćina preko Fabija Kvaljarele i Omara el Kadurija.

Torino u sledećem kolu gostuje Đenoi, direktnom konkurentu u borbi za mesto u Evropi, dok rasterećeni Empoli dočekuje još jednog njihovog rivala, petoplasiranu Fiorentinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve