Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2015.

13:39

"Ibra? Glup, sa dve daske u glavi"

Bivši golman Nanta i reprezentacije Francuske Žan-Pol Bertran-Deman rekao je da napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović nabeđen, glup i blizu karikature.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

"Ne dopada mi se Ibrahimović. Nabeđen je previše, a najveći problem je činjenica da su mu ljudi u glavu ubacili to da je on inteligentan, ali u glavi ima samo dve daske. On nije karikatura, ali nije ni daleko od toga", rekao je Žan-Pol Bertran-Deman.

Bertran-Deman smatra i da povod za prepotentnost ne sme biti het-trik protiv Nansija, a zatim se dotakao i Luisa Suaresa i Lionela Mesija iz Barselone.

"Možete da budete nabeđeni ukoliko ste Luis Suares ili Lionel Mesi i postižete golove protiv Bajerna i Real, ali kada postignete het-trik protiv Nansija... Ne znam, ukoliko PSŽ misli da napreduje, mora da se odrekne Ibre, on je veliki problem za klub. Njemu ne može da se objasni da igra u špicu sa nekim u paru jer je previše glup. Kao i Tauvinu i Marseja, potreban mu je šamar kako bi se doveo u red", dodao je on.

Jedno je sigurno, kontroverzni Šveđanin sigurno neće prećutati uvrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu