Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2015.

16:44

Vučić: Privatizacija za godinu dana

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednih godinu dana biti pokrenuta privatizacija sportskih klubova u Srbiji.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
foto: StarSport

Vučić je rekao da ranije nije najavljivao privatizaciju, već da je samo rekao da bi to voleo da se dogodi, kao i da za privatizaciju nije imao dovoljno snage.

"Privatizacija bi bilo najbolje rešenje, a nadam se da će država smoći snage da krene u taj proces sledeće godine. U narednih godinu dana pokrenućemo privatizaciju klubova i da vidimo kako će to da bude", poručio je Vučić.

Osvrnuvši se na nerede na tribinama na nedavno održanoj fudbalskoj utakmici izmedju Crvene zvezde i Partizana, Vučić je rekao da je to "strašna stvar" i da će izgrednici biti najstrožije kažnjeni.

"Povređeni policajci, to je strašna stvar. Lomljenje stolica, posebno sopstvenog kluba, to ne mogu da razumem. Ti ljudi biće strogo kažnjeni", podvukao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve