Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.04.2015.

13:13

Veterani Nice oduševljeni Čačkom

Veterani Nice koji su odigrali prijateljsku utakmicu sa trepčaniskim Zadrugarom oduševljeni su dočekom u Čačku.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Prijatno iznenađen dočekom bio je jedan od fudbalera francuskog kluba Felipe Bergamo.

"Rezultat je apsolutno nevažan, a imali smo priliku da vidimo i turističke potencijale grada na Moravi", rekao je Bergamo Tanjugu.

Bergamo kaže da su on i njegovi saigrači oduševljeni manastirom Blagoveštenje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i čačanskim Narodnim muzejom koji su posetili.

On se zahvalio Turističkoj organizaciji Čačka čiji su predstavnici učestvovali u predstavljanju ovdašnjih lepota.

Predsednik Zadrugara Zoran Vasiljević podsetio je da veterani ovog kluba već godinama organizuju ovakve susrete na domaćoj sceni.

"Druženje je bilo odlično. Od prošle godine počeli smo da sprovodimo i međunarodna prijateljska takmičenja kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu – fudbal", rekao je Vasiljević i dodao da će Trepčanci biti gosti veterana Nice u septembru ove godine.

Zamenik predsednika Skupštine grada Čačka, Vladan Milić ističe da su gosti iz Francuske veoma zadovoljni zbog posete ovom gradu, potencijalima Atomske banje u Gornjoj Trepči gde su bili smešteni, ali i velnes centrom u Ovčar banji.

"Pored ekipe iz Nice, gosti su nam bili i veterani iz Mladenovca (SD Domaćin), odigrali smo tri utamice u trajanju po 45 minuta. Mladenovčani su nadigrali Zadrugar rezultatom 3:2. Trepčanci i Nica su remizirali, rezultat je bio 1:1, a Francuzi su pobedili Mladenovac sa 2:1", rekao je Milić.

On je istakao da je po dolasku na stadion održana svečana ceremonija na stadionu FK Zadrugar gde su intonirane himne Srbije i Francuske i razmenjeni pokloni između dve ekipe.

"Klub iz Donje Trepče je dobio plaketu Udruženja novinara Moravičkog okruga koje je Trepčance proglasilo najboljim seoskim organizovanim klubom", zaključio je Milić napominjući da se grad Čačak aktivno uključio u organizaciju ove sportske priredbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve