Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

19:24

Kasano: Umirem bez fudbala

Antonio Kasano teško preživljava bez fudbala, ali utehu nalazi u tome što konačno ima vremena za svoju porodicu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Ovaj 32-godišnji Italijan je u januaru raskinuo ugovor sa Parmom, ali nije pronašao drugi tim za koji bi igrao do kraja sezone.

"Osećam se bolesno bez fudbala. Nedostaje mi svlačionica, trening, zabava sa saigračima od jutra do mraka. Više ne osećam adrenalin, ali moralo je tako. Sada mora porodica može da živi u miru", rekao je Kasano.

Kasano je imao poziv da se vrati u rodni Bari i igra u Seriji B, ali je odustao zbog porodice.

"Mnogo mi je bilo teško, jer mi nedostaje fudbal toliko da bih mogao da umrem. I dalje želim da igram, ali u budućnosti bih voleo da budem sportski direktor ili neka veza između tima i kluba. Bio bih dobar u tome, jer mogu odmah da uočim grešku", istakao je Kasano.

Kasano je tokom 16-godišnje karijere igrao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan i Inter, pre dolaska u Parmu 2013.

Reprezentativac Italije bio je 39 puta i dao je deset golova, a od titula ima Superkup Italije (Roma, Milan), Primeru (Real) i Seriju A (Milan).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve