Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.03.2015.

17:12

Mesi ipak nije povređen

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi nije doživeo potvrtdu na treningu nacionalnog tima, potvrdili su iz argentinske reprezentacije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Mesi je samo nekoliko sati pošto se pridružio nacionalnom timu napustio je kamp reprezentacije, kako bi otišao na dodatna ispitivanja kolena.

Mesi je stigao u Vašington u ponedeljak uveče, a već u utorak ujutru izašao je sa treninga i otišao na medicinske preglede zbog potencijalne povrede kolena.

Iz argentinske reprezentacije potvrdili su da je kapiten bio na pregledima u privatnoj klinici u tom gradu, ali da je utvrđeno da ne postoji nikakvo oštećenje kolena. On je zadobio udarac u desnu nogu na 'El Klasiku', ali će i pored toga biti spreman za prijateljske utakmice 'Gaučosa'.

Lokalni mediji preneli su informaciju da bi povreda mogla biti teže prirode, zbog koje bi napadač Barselone propustio četiri nedelje.

Ipak, omaleni Argentinac je imao sreće, pa će biti u prilici da pomogne klubu u predstojećem dvomeču sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona, kao i u borbi za titulu Primere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve