Nova vest
Fudbal

Petak, 06.03.2015.

13:51

Ivanović: Polako rastemo

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da njegova ekipa polako raste, zadovoljan je dosadašnjim utakmicama, ali istče da je dug put do uspeha.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Čelsi je osvojio Liga kup, a potom pobedio Vest Hem minimalnim rezultatom u Premijer ligi i zadržao prednost na tabeli od pet bodova u odnosu na Mančester Siti.

"Tim raste polako, dobro igramo, čak iako imamo loš dan osvajamo bodove i pobeđujemo. Dug je put do titule u Premijer ligi, ali smo pobedom nad Vest Hemom korak bliže cilju."

"Igrali smo dovoljno dobro, imali dosta prilika da ranije prelomimo meč, ali na kraju, srećni smo zbog tri boda.“

Naredne nedelje ekipu Žozea Murinja očekuje revanš meč nokaut faze Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom. Prvi meč u Parizu završen je 1:1.

"Dobro je što ovog vikenda nemamo utakmicu, imaćemo više vremena da se osvežimo i u isto vreme detaljno se pripremimo za meč. Ostvarili smo dobar rezultat u Parizu, ali moramo da pokušamo da pobedimo i ne razmišljamo o rezultatu prvog meča", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve