Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.03.2015.

11:57

Siti prodaje Nasrija zbog Iska

Mančester Siti spreman je da proda Samira Nasrija kako bi mogao da dovede Iska iz Real Madrida, prenose engleski mediji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Isko je reputaciju jednog od najboljih veznih igrača stekao upravo pod vođstvom Manuela Pelegrinija u Malagi, a Čileanac ga sada želi u Premijer ligi.

S obzirom da Siti ima problema da se uklopi u Finansijski fer-plej, moraće da proda pre kupovine, pa se očekuje da Nasri pređe u Juventus na leto.

Međutim, prvo Real mora da pristane na prodaju svog plejmejkera, koji je jedan od ključnih igrača u sistemu Karla Ančelotija.

Osim toga, on je i ljubimac navijača, što je Santjago Bernabeu pokazao salvom zvižduka na račun Ančelotija kada ga je proteklog vikenda izveo 12 minuta pre kraja meča sa Viljarealom (1:1).

Isko ima 22 godine, 2012. je proglašen za najboljeg mladog fudbalera Evrope, a ove sezoje je dao 5 golova na 37 utakmica za Real.

S druge strane, Nasri se dovodi u vezu sa Juventusom kao zamena za Pola Pogbu, koga želi nekoliko evropskih velikana, a između ostalih pominju se upravo i Real i Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve