Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.03.2015.

10:24

Ančeloti: Navijači, žao mi je

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti izvinio se navijačima što je izveo Iska u završnici meča sa Viljarealom u nedelju uveče.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Iako je vezni igrač bio jedan od najboljih igrča Reala u ovoj utakmici, Italijan ga je zamenio 12 minuta pre kraja, a ubacio Iljaramendija, zbog čega su usledili zvižduci sa tribina.

"Izveo sam ga iz igre jer mi je bila potrebna ravnoteža, to je bilo najbolje za tim u tom trenutku. Ako navijači to ne razumiju, žao mi je", rekao je Ančeloti posle remija sa Viljarealom.

Domaćin je imao 25 puteva ka golu rivala, ali nije uspeo da slavi protiv "Žute podmornice" (1:1).

"U prvom poluvremenu smo bili prespori, potpuna suprotnost u odnosu na drugo. Ne bi ritam bio takav da imamo problema s fizičkom pripremljenošću", dodao je Ančeloti.

Trener Viljareala Marselinjo je ponosan na svoj tim jer je tek drugi koji je ostao neporažen na Santjego Bernabeuu.

"Stvarali smo probleme Realu, dobro se branili, svi su igrali na visokom nivou i ovo je pravedan rezultat. U sredu igramo protiv Barselone u Kupu kralja i možemo ostvariti uspeh uz malo sreće", rekao je trener Viljareala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve