Nova vest
Fudbal

Subota, 28.02.2015.

19:06

Varga: Više od boda nismo zaslužili

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da njegovi igrači nisu ispoštovali dogovor posle remija bez golova sa Radničkim iz Niša.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crno-beli’ su posle kiksa sa Voždovcem, iznenađujuće ostali bez bodova i u drugom prolećnom kolu Jelen Superlige Srbije, pošto je sve njihove pokušaje sprečio Milan Borjan.

Vodeći tim Superlige postigao je gol, strelac je bio Petar Grbić, ali ga je sudija poništio zbog ofsajda.

Veliko razočaranje. Na prvoj utakmici smo imali probleme u odbrani, utakmica je bila otvorena, a sada nije viđeno mnogo šansi. Uspeli smo da popravimo odbranu, nismo imali ni puno teških situacija, ali smo podbacili u napadu. Ništa što smo se dogovorili pre utakmice nije ispoštovano, nismo reagovali na pravi način, nismo više zaslužili od boda“, rekao je Varga, koji na klupi menja Marka Nikolića koji će propustiti i meč narednog kola.

Partizan sada na čelu Jelen Superlige Srbije ima 40 bodova, šest više od Čukaričkog, a sedam oc Crvene zvezde, koja tek u nedelju igra sa Jagodinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve