Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.02.2015.

17:11

Rodžers: Preoštra kazna za Lazara

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers smatra da je kazna od četiri utakmice suspenzije za Lazara Markovića u Evropi preoštra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Disciplinska komisija UEFA je kaznila Markovića zbog udaranja igrača Bazela Behranga Safarija u poslednjem kolu grupne faze LŠ.

"Očigledno je da smo razočarani dužinom suspenzije i mislim da je kazna preoštra. Nažalost, moraćemo da je prihvatimo, nadam se da će Lazar u budućnosti za Liverpul odigrati još mnogo evropskih utakmica", rekao je Rodžers.

UEFA će u četvrtak saopštiti konačnu odluku, ali je procurela informacija da je Marković suspendovan na četiri utakmice.

Zbog toga će Marković propustiti dvomeč sa Bešiktašom u 1/16 finala Lige Evrope, pa će moći da nastupi tek eventualno u četvrtfinalu takmičenja.

Na teret mu se stavlja i to što je prošle godine kao igrač Benfike u polufinalu Lige Evrope protiv Juventusa isključen zbog prigovora sudiji, i to kao rezervni igrač.

Marković je ove sezone za engleski klub u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve