Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.02.2015.

11:05

Kuman: Tadiću, previše treniraš

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman kaže da je srpski reprezentativac Dušan Tadić “radoholik“ i da mora malo da se odmori kako bi napredovao.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

Menadžer ’Svetaca’ oduševljen je Tadićevim stavom, ali pokušava da mu objasni da je svežina najvažnija kako bi povratio vrhunsku formu, a ne jedino još jači rad.

“Mislim da je bio u malom padu u poslednjih nekoliko utakmica, ali to je sve u vezi sa svežinom i fizičkom stranom. Sa jedne strane, Dušan mi se dopada mnogo jer, ukoliko ne ispunjava sopstvene standarde, on uvek razmišlja u stilu: ’Moram da uradim više’. To i pokušava, da trenira jače, ali nekada je potreban i odmor“, kaže holandski stručnjak.

Srpski fudbaler pojavio se na u trening-centru čak i na slobodan dan posle pobede nad KPR-om.

“Na tom meču igrao je poslednjih 10-12 minuta, nedelja je bila slobodan dan, a on je ipak trenirao. Sa jedne strane cenim taj kvalitet i takav karakter, ali sa druge strane nekada je i odmor potreban kako bi bio maksimalno spreman, a to Dušanu teško pada“, rekao je Kuman.

Holanđanin kaže da je prva sezona u Premijer ligi teška fudbalerima koji su navikli da imaju zimsku pauzu u šampionatima,

“Mislim da je to pomalo problem i Dušanu. Imao je problema sa preponom, ali igrao je svaku utakmicu – nismo imali Manea, Džeja Rodrigesa i Sama Galagera, tako da smo ga tada malo forsirali. Sada je situacija drugačija, imam više opcija i tim je jači zbog toga“, zaključio je Kuman.

Tadić će verovatno na klupi početi i meč sa Vest Hemom, u sredu od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu