Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

09:19

Nekadašnja Zvezdina nada u Borcu

Nekadašnji omladinski reprezentativac i nada Crvene zvezde Ognjen Ožegović potpisao je jedoipogodišnji ugovor sa Borcem iz Čačka, saopšteno je na sajtu kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Talentovani 20-godišnji napadač rođen u Gradiški kao omladinac stigao je u Crvenu zvezdu, ali je u dresu aktuelnog šampiona odigrao samo četiri prvenstvene utakmice.

Bio je na pozajmici u Voždovcu, potom je prešao u Rad, a prethodnu polusezonu proveo je u Jagodini.

''Dovođenjem Ožegovića napravili smo sjajan posao i pojačali se tamo gde je najviše škripalo. On je igrač koji bi trebalo da donese jedan novi kvalitet u napadu, radi se o mladom fudbaleru koji u Borcu ima priliku da pokaže i dokaže svoj potencijal. Polako kompletiramo igrački kadar i mislim da još nismo završili posao u prelaznom roku'', izjavio je sportski direktor Čačana Slobodan Ilić.

Ožegović je treće pojačanje Borca u zimskom prelaznom roku, a prethodno su stigli Djuro Zec, takodje napadač, iz Donjeg Srema i dugogodišnji levi bek Javora Ivan Josović.

Borac je prvi deo sezone završio na 14. mestu Superlige sa 13 bodova, a na startu prolećnog dela šampionata 21. februara gostovaće Donjem Sremu u Pećincima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve