Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.12.2014.

22:27

Nigerijac i Crnogorac želje Zvezde

Crvena zvezda traži pojačanja za napad, a u igri su navodno Nigerijac Gbolahan Salami i Crnogorac Petar Orlandić, koji se povezuje i sa Partizanom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Večernje novosti" prenose da je Salami "prvi pik" crveno-belih, a protekle sezone je u Nigeriji postigao 13 golova za Vari Vulvse.

S druge strane, Orlandić je dao devet golova na 16 utakmica za Zetu protekle jeseni, a prošle sezone se nijesnađao u izraelskom Hapoelu iz Tel Aviva. Crnogorski mediji su tvrdili da ga želi Partizan.

Salamija opisuju kao fizički snažnog igrača, koga odlikuju brzina i dobar skok. Prošao je sve reprezentativne selekcije Nigerije, a 11 puta je igrao i za seniorski tim i dao dva gola.

Zvezda je imala velikih problema u napadu ove sezone, Đorđe Rakić, Đorđe Despotović i Luka Jović postigli su samo 6 od tek 18 golova srpskog šampiona u Jelen Superligi.

S druge strane, sâm Petar Škuletić je dao 14 za lidera Partizan, koji je postigao 20 golova više i imao prednost od šest bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve