Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.12.2014.

16:57

Tadić asistirao remi Čelsija

Fudbaleri Sautemptona i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 na Sent Meris stadionu u meču 19. kola engleske Premijer Lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Sve je rešeno već u prvom poluvremenu, Sautempton je poveo u 17. minutu preko Manea, a konačan rezultat postavio je Azar u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre.

Čelsi je ostao na prvoj poziciji sa 46 bodova, a Sautempton je četvrti sa 33.

Prvi do vođstva stigli su domaći. Sautempton je imao kontranapad, Tadić je sjajno dodao Maneu, Teri nije uspeo da ga stigne, a brzonogi Senegalac je savladao Kurtou.

Sredinom prvog poluvremena Čelsi je imao inicijativu, ali je Sautempton izdržao pritisak „plavaca“. Uzvratio je Sautempton, ali je rezultat ostao nepromenjen. U samom finišu prvog poluvremena Čelsi poravnava rezulat preko Azara. Belgijanac je lako prošao kroz odbranu „svetaca“ posle asistencije Fabregasa za svoj sedmi gol u sezoni.

U drugom poluvremenu Čelsi je pritiskao preko Azara i Fabregasa, a Sautempton je igrao dobro u odbrani. U dobrom napadu Sautemptona Mane je bio opasan po gol Čelsija, međutim nije uspeo da šutira.

Srpski fudbaler Dušan Tadić vratio se utakmicama posle povrede i igrao je do 59. minuta, dok su na drugoj strani Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali ceo meč.

Šnajderlin je zbog dva žuta kartona morao da napusti igru u 89. minutu.Murinjo je odmah regaovao i u igru uveo Remija umesto Koste. Drogba propušta veliku priliku za pobedu. Inicijativa Čelsija nastavljena u poslednjim minutima, Sautempton je pokušavao a zapreti kontranapadima.

U prvom meču dana bez golova su odigrali Totenhem i Mančester Junajted.

Premijer liga, 19. kolo:
Nedelja:

Totenhem – Mančester Junajted 0:0
Sautempton – Čelsi 1:1
Mane 17 – Azar 46
16.00 Aston Vila – Sanderlend
16.00 Hal – Lester
16.00 Mančester Siti – Burnli
16.00 Kvins Park Rendžers – Kristal Palas
16.00 Stouk – VBA
16.00 Vest Hem – Arsenal
17.15 Njukasl – Everton
Ponedeljak:
21.00 Liverpul – Svonsi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu