Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.12.2014.

23:04

Kleo: Uvek bih se vratio u Partizan

Brazilac Kleverson Kordova Kleo kaže u intervjuu za ’Večernje novosti’ da se rado seća perioda provedenog u Partizanu, kao i da bi se vratio u Humsku.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Ima ona pesma ’Oooo, Kleo Srbine’. Uskoro će u Brazilu emitovati jednu emisiju o meni. Rekao sam im da obavezno stave snimke iz Beograda, kad mi ’grobari’ pevaju. Uhvati me nekad nostalgija, pustim to na internetu i pričam sinu o vremenu u Partizanu, da ne zaboravi“, rekao je Kleo.

Brazilac kaže da bi rado ponovo obukao dres Partizana.

“Osećam posebnu ljubav prema Partizanu jer sam tamo toplo dočekan. Ljudi u Beogradu su me sjajno primili, toga nema u Kini, Japanu, pa ni u Brazilu. Zato bih se uvek vratio među crno-bele, ali ne mogu sam da se pozivam i da se reklamiram“.

Sa druge strane, Brazilca ne vežu lepe uspomene za Crvenu zvezdu, klub iz kojeg je prešao u crno-bele – nedavno je u jednom intervjuu rekao da su navijači tukli igrače.

“Samo sam naveo činjenice. Generalno, stanje je bilo veoma loše. Igrači su me dobro prihvatili, ali u klubu stvari nisu funcionisale kako treba. Nemam loša osećanja prema Zvezdi. Čak sam do nekog vremena održavao kontakt sa golmanom Sašom Stamenkovićem“, kaže Brazilac za Novosti.

Kleo, koji trenutno igra za Atletiko Paranense, za Partizan je dao 40 golova na 63 utakmice u periodu od leta 2009. do februara 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu