Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2014.

10:19

Uskoro reflektori u Subotici

Subotička lokalna samouprava raspisala je javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije za izgradnju reflektora na Gradskom stadionu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Predmet javne nabavke je glavni projekat rasvetnih tela, odnosno četiri reflektorska stuba i pripadajuće razvodne električne instalacije, a u skaldu sa lokacijskom dozvolom, koja je sastavni deo konkursne dokumentacije, piše Sport.

Kako je navedeno u pozivu za podnošenje ponuda objavljenom na zvaničnom gradskom sajtu, rok za njihovo dostavljanje je treći decembar, a odlučujuća će biti ponuđena cena. Reflektori su neophodan preduslov da Fudbalski klub Sprtak nastavi da igra superligaške utakmice u Subotici.

Pored nedostatka reflektora i sam stadion je u veoma lošem stanju, pa su iz kluba upozoravali da bi Spartak svoje mečeve mogao da igra u nekom drugom gradu.

Fudbalski savez je ranije obezbedio reflekotre, ali izgradnju i postavljanje stubova treba da finansira lokalna samouprava.

Stadion je u aprilu dobio novi semafor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu