Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.11.2014.

11:55

Pantić: Đukić doneo kvalitet

Fudbaler Kordobe Aleksandar Pantić izjavio je za “Večernje novosti” da je novi trener Miroslav Đukić doneo kvalitet.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

“Rad na treninzima je kvalitetniji, malo smo živnuli, odražava se i na igru, ali to nije dovoljno, i dalje se čeka ono od čega se živi, čekaju se pobede. Kordoba je u Primeri posle 40 godina, neće valjda igrati samo jedno leto”, rekao je Pantić.

Posle Remija sa La Korunjom, Kordoba je ostala na dnu tabele sa šest bodova, koliko ima i Real Sosijedad.

„Polako, ali sigurno, idemo ka dvocifrenom broju. A, kada ćemo da pobedimo... To niko ne zna“, dodao je bivši igrač Rada i Crvene zvezde.

On je na pozajmici iz Viljareala, u koji se vraća sledeće godine.

„Glava je skroz u Kordobi, gde sam na 11 dosadašnjih mečeva, osam puta bio starter, a jedanput ušao sa klupe za rezerve. Ako se već vraćam u Viljareal, neka to bude na konju. Pričam o opstanku Kordobe, naravno. O Viljarealu se sve zna – klub u kojem je sve pod konac, organizacija je perfektna, u tom segmentu je odmah iza najvećih španskih sredina, na sve se misli, o svemu se vodi računa, pa i o igračima koji su na pozajmici... Zar mislite da me je zaboravio trener Marselinjo ? Nekoliko puta me kontaktirao, interesovao se za niz pojedinosti... Zadovoljstvo je pripadati Viljarealu, ali i boriti se za spas Kordobe“, zaključio je Aleksandar Pantić za „Novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve