Nova vest
Fudbal

Petak, 31.10.2014.

13:25

Kavani: Ibra zaslužio Zlatnu loptu

Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani rekao je da njegov saigrač Zlatan Ibrahimović zaslužio ‘Zlatnu loptu’ za najboljeg igrača u 2014.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kavani je takođe istakao da nema nikakvih trzavica u njegovom odnosu sa švedskim fudbalerom, kao i da ne razume zašto mediji stalno pišu o tome.

Dobro se slažemo. On može da privuče protivničke odbrambene igrače i tako kreira prostor na terenu. On svoje saigrače čini boljima. To je isti slučaj kao sa Luisom Suaresom u reprezentaciji Urugvaja, samo je taktika drugačija”, rekao je Kavani, “Imamo normalan odnos kakav je obično između saigrača. Ali, ne razumem zašto svi pitanju za moj odnos sa Zlatanom, on je isti kao i sa svim ostalim saigračima. Za mene, svi moji saigrači su isti i svi dajemo sve od sebe za tim”.

Kavani je naglasio da veruje da Ibrahimović zaslužuje ‘Zlatnu loptu’ koja će biti dodeljena 12. januara u Cirihu.

Postoji veliki broj ozbiljnih kandidati, ali je Zlatan zaslužio tu nagradu. Dokazao je da je sjajan fudbaler i u poslednjih nekoliko godina je postigao fantastične uspehe”, istakao je Kavani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve