Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.10.2014.

09:14

De Rosi: Odužićemo se za sramotu

Vezni igrač Rome Danijele De Rossi šokiran je nakon debakla protiv Bajerna, ali ističe da će tim da se oduži navijačima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Roma je sezonu počela skoro savršeno, u sedam kola Serije A primila je samo četiri gola, od čega tri u kontroverznom meču sa Juventusom, pa se niko nije nadao ovom scenariju protiv Bajerna.

"Rezultat je šokantan. Moramo naučiti lekciju iz ovog meča. Sramotan rezultat za nas, a kada smo čuli aplauz na kraju meča, bio je to ubod u srce. Odužićemo im se svu podršku", istakao je De Rosi.

Roma i u sledećem kolu LŠ igra sa Bajernom, gostuje u Minhenu 5. novembra. I dalje je druga u grupi sa dva boda više od Mančester Sitija koji nema nijednu pobedu u tri meča.

"Morali smo bolje i zaista ne znam kako smo primili ove golove. Ništa nas nije išlo. Bajern je neverovatan tim, ali usprkos ovoj katastrofi mislim da nisu nepobedivi", dodao je De Rosi.

Njegov saigrač Miralem Pjanić ističe da ovaj poraz nije prava slika Rome.

"Teško je nakon svega naći prave reči. Niko nije očekivao da možemo ovako proći. Za utehu nam ostaje to što smo i dalje u trci za plasman u narednu rundu takmičenja", izjavio je Pjanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve