Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.09.2014.

10:21

Gavrić: Gol za pokojnog oca

Junak pobede fudbalera Crvene zvezde nad Borcem sa 1:0 u Čačku Nenad Gavrić rekao je da je taj gol posvetio svom pokojnom ocu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Gavriću je to bio debitantski gol u crveno-belom dresu, postigao ga je u 23. minutu, a potom je skinuo dres ispod kojeg je bila slika na njegovog oca, uz poruku: „Hvala ti za sve“.

Ovo je za mene bio veoma emotivan trenutak, videli ste da sam pošto sam zatresao mrežu skinuo dres ispod kojeg sam nosio majicu sa likom svog oca. On nažalost nije više među nama, i gol posvećujem njemu i celoj mojoj porodici koja mi je uvek bila najveća podrška“, rekao je Gavrić.

Gavrić je naglasio da mu je posebno drago što su ’crveno-beli’ slavili zahvaljujući njegovom golu.

Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Naročito zbog toga što je moj pogotak odlučio meč. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, stvorili još nekoliko prilika i da je sveukupno danas viđen dobar meč. Nije lako nijednu ekipu pobediti dva puta u pet dana, i znali smo da ako ne uđemo maksimalno ozbiljno i angažovano u utakmicu, da nećemo osvojiti bodove“, naglasio je Gavrić.

Fudbaleri Zvezde su zahvaljujući tom trijumfu preuzeli čelo tabele sa 19 bodova, jednim više od Partizana, koji ima utakmicu manje, pošto je njihova utakmica sa OFK Beogradom odložena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve